Vergelijk 3.075.313 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

RugGear RG100

Ontdek hier alles over de RugGear RG100: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de RugGear RG100

De RugGear RG100 is het basismodel uit de oersterke, robuuste RG-serie van RugGear. Deze telefoon overleeft werkelijk alles: je kunt hem meenemen onder water, naar de woestijn en ook van grote hoogte laten vallen. De RG100 is om die reden een bijzonder geschikte telefoon om mee te nemen op een vakantie of naar een druk festival. Of als je zelf gewoon een ruige avonturier bent. Toch doet de telefoon wat hij moet doen: je kunt ermee bellen, SMS'en en internetten op een mobiele internetverbinding. Ook heb je een camera, radio en zaklamp tot je beschikking. De ideale survivaltelefoon. Liever een model met iets meer functies? Misschien is de RugGear RG300 dan een goede optie.

Belangrijkste RugGear RG100 specificaties

  • 2 inch LCD scherm met een resolutie van 176 x 220 pixels
  • 360 MHz single core processor met 8MB RAM werkgeheugen
  • 64MB interne opslag, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart tot 32GB
  • 1,3 megapixelcamera achterop met LED-flitser
  • Stevig, water- en stofdicht, valbestendig

Voor wie is de RugGear RG100?

De RugGear RG100 is voor avontuurlijke mensen die graag bereikbaar willen blijven en wat handigheden op zakformaat mee willen nemen op hun reis. De RG100 is werkelijk niet kapot te krijgen, dus als je in de bouw werkt of voor je werk op onveilige plekken moet komen, is deze telefoon zeer geschikt. De telefoon is ingepakt in een robuuste, plastic behuizing die schokdempend werkt. Echt handzaam is het toestel niet: hij is eigenlijk alleen bedoeld voor de echte avonturiers. 

Pluspunten van de RugGear RG100

Het moge duidelijk zijn: de RugGear RG100 is een enorm robuuste, zeer stevige telefoon die tegen meer dan een stootje kan. Dit toestel zal de meeste uitdagingen overleven, waar je hem ook mee naartoe neemt. Dat zorgt ervoor dat je op de meeste plekken bereikbaar kunt blijven, ter land, ter zee of in de lucht. Ook het scherm van de RG100 is voorzien van RugDisplay Glass: een krasbestendige soort die het glas goed moet beschermen. 

Minpunten van de RugGear RG100

De RugGear RG100 is een gewone telefoon en heeft geen mogelijkheid tot het verbinden met een WiFi. Je kunt er gelukkig wel mobiel op internetten. Ook is het toestel wat minder handzaam en past hij misschien wat minder makkelijk in je broekzak. Maar dat maakt hij goed door het feit dat-ie werkelijk onverwoestbaar is. 

RugGear RG100 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je RugGear RG100 review.

Telefoons vergelijkbaar met de RugGear RG100

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden