Vergelijk 2.494.776 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Beste qwerty-telefoons

Alle mobiele telefoons

Informatie over Qwerty-telefoons

Verslaafd aan een toetsenbord op je toestel? Dan zijn de mobiele telefoons met een fysiek qwerty-keyboard op deze pagina iets voor jou.

Wat is een QWERTY-telefoon?

Met een telefoon met een fysiek QWERTY-toetsenbord is het erg gemakkelijk om razendsnel teksten te typen. Handig als je bijvoorbeeld veel SMS'jes of mails moet versturen. Een fysiek toetsenbord maakt het makkelijker om blind te typen, en geeft je ook betere feedback als je langere teksten aan het typen bent. Als je de hele dag door berichten aan het versturen bent biedt een QWERTY-toetsenbord dus vele voordelen.

BlackBerry, Nokia en meer

BlackBerry is niet het enige bedrijf dat smartphones met QWERTY-toetsenborden maakt: je kunt ook kiezen voor verschillende Android-smartphones met een toetsenbord, en ook zijn er verschillende Nokia Asha's beschikbaar die voorzien zijn van een fysiek QWERTY-toetsenbord. Alle toestellen die je op deze pagina ziet zijn geoptimaliseerd voor het gebruik van een toetsenbord, zodat je je typverslaving helemaal kunt uitleven.

Toetsenbord én touchscreen

Sommige van deze toestellen hebben naast een fysiek QWERTY-toetsenbord ook nog eens een touchscreen. Dan haal je in feite het beste van twee werelden in huis: razendsnel typen met een toetsenbord, en door menu's en apps navigeren kan direct via het touchscreen. Schermen zijn op een QWERTY-telefoon vaak minder groot, zodat het toestel wel lekker compact kan blijven.

Lees verder / Inklappen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden