Vergelijk 2.615.699 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Profoon PMA-1000

Ontdek hier alles over de Profoon PMA-1000: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Profoon PMA-1000

De Profoon PMA-1000 is een handige smartphone voor senioren. De Profoon brengt alle mogelijkheden van een smartphone op een eenvoudige manier op het scherm. Dat is een verdienste van de overzichtelijke Android-software van Profoon. In het basismenu kan je kiezen uit bellen, gevoerde en gemiste gesprekken, berichten, contacten en de afbeeldingen en camera. Ook is er nog plek voor drie snelkoppelingen naar veelgebruikte contacten. Overigens kan je ook schakelen naar de standaard Android-interface mocht je dat willen.

De Profoon is een smartphone voor senioren, maar aan de hardware is dat nauwelijks af te zien. Je krijgt gewoon een 5 megapixel camera, een selfiecamera van 1,3 megapixel, dual-sim ondersteuning en Android 5.1 Lollipop. De processor heeft twee rekenkernen en draait op 1,2 GHz, en wordt bijgestaan door 512 MB aan werkgeheugen. Het is natuurlijk wel een smartphone voor senioren, dus de noodknop op de achterkant ontbreekt ook niet. Net als ondersteuning voor gehoorapparaten. Een aardig compleet toestel dus!

Belangrijkste Profoon PMA-1000 specificaties

  • 4 inch scherm met 480 bij 800 pixels
  • Loopt op Android 5.1 Lollipop met speciale, extra duidelijke skin
  • 1,2 GHz dual-core processor met 512MB werkgeheugen
  • Speciale programmeerbare noodknop op de achterkant
  • 5 megapixel camera achterop, 1,3 megapixel camera voorop

Profoon PMA-1000 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Profoon PMA-1000 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Profoon PMA-1000

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden