Vergelijk 2.682.504 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Profoon PM-777

Ontdek hier alles over de Profoon PM-777: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Profoon PM-777 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Profoon PM-777

De Profoon PM-777 is een bijzonder eenvoudige telefoon die voornamelijk is ontworpen om mee te bellen. Naast bellen kun je de ingebouwde zaklamp gebruiken om donkere ruimtes te verlichten en met de 900 mAh batterij gaat het toestel gerust een week mee op een enkele batterijlading. Met een standby-tijd van 300 uur en alarmtoets op de achterkant van het toestel ben je met deze telefoon altijd bereikbaar en in staat om anderen te bereiken.

Belangrijkste Profoon PM-777 specificaties

  • 1,8-inch kleurendisplay
  • Extra grote toetsen met vereenvoudigde bediening
  • Ingebouwde zaklamp
  • Telefoonboek met ruimte voor 100 contactpersonen
  • 900 mAh batterij

Pluspunten Profoon PM-777

Het 1,8-inch kleurenscherm en de grote, duidelijke toetsen maken de bediening van deze telefoon bijzonder eenvoudig. Met de ingebouwde zaklamp, noodknop en lange gebruiksduur op een enkele batterijlading ben je met deze telefoon altijd in staat om je eigen veiligheid te waarborgen. De noodknop geeft je de mogelijkheid om tot wel 5 contactpersonen met één druk op de knop te bereiken. 

Het telefoonboek heeft ruimte voor wel 100 contacten. Met deze telefoon blijf je dus altijd verbonden met vrienden, familie en oude kennissen. Verder straalt deze telefoon uit in zijn eenvoud, wat hem bijzonder fijn en eenvoudig in gebruik maakt voor elke senior, slechthorende of slechtziende. 

Minpunten Profoon PM-777

De Profoon PM-777 is bijzonder eenvoudig. Dat is zijn voordeel maar voor sommigen zal dit ook een nadeel zijn. Mocht je toch meer met een toestel willen kunnen doen, maar de extra's van een seniorentelefoon willen, kijk dan eens naar de Doro 8031.

Profoon PM-777 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Profoon PM-777 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Profoon PM-777

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden