Vergelijk 2.623.989 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Profoon PM-690

Ontdek hier alles over de Profoon PM-690: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Profoon PM-690

De profoon PM 690 is een handige compacte telefoon die bijzonder geschikt is als telefoontoestel voor senioren. Met een klapbaar ontwerp past deze telefoon makkelijk in iedere broek- en jaszak of handtas. Door de grote toetsen en het duidelijke scherm is het toestel bijzonder vriendelijk in gebruik. Eenvoudige gesproken menu's en begeleiding bieden ondersteuning bij het bedienen van het toestel, wat in combinatie met de grote, duidelijk leesbare numerieke druktoetsen zeer vanzelfsprekend wordt.

Ook is het toestel voorzien van een alarmknop, waarmee snel en eenvoudig 5 noodnummers gebeld kunnen worden in geval van nood. De 900 mAh batterij gaat gerust een aantal dagen mee. Ook wordt deze telefoon geleverd met een handig oplaadstation. In het telefoongeheugen kunnen makkelijk meer dan 100 contacten worden opgeslagen en met het toestel ben je zowel thuis als tijdens een paar dagen weg bereikbaar. Het toestel is uitermate geschikt voor zowel ouderen, slechtzienden en slechthorenden.

Belangrijkste Profoon PM-690 specificaties

  • Compact, klapbaar toestel
  • Sterk vereenvoudigde bediening met spraakondersteuning
  • Extra grote, goed voelbare en leesbare numerieke druktoetsen
  • Uitgerust met een alarmtoets waarmee 5 noodnumers gebeld kunnen worden
  • 900 mAh batterij

Pluspunten Profoon PM-690

De Profoon PM 690 is bijzonder praktisch en eenvoudig in gebruik. Met een 2-inch scherm en grote, goed voelbare en leesbare toetsen wordt bellen en gebeld worden op een mobiel toestel een bijzonder eenvoudig proces. Het klapbare toestel laat zich makkelijk vervoeren en is thuis makkelijk het meegeleverde oplaadstation te plaatsen. Met zijn 900mAh batterij gaat het toestel makkelijk een paar dagen mee, ook buiten de deur. Het toestel is bijzonder gebruiksvriendelijk en dat maakt bellen voor zowel ouderen, slechtzienden en slechthorenden erg makkelijk.

Minpunten Profoon PM-690

De Profoon PM-690 is een echt seniorentelefoon, daardoor is het bijvoorbeeld niet in staat moderne applicaties zoals Facebook of Whatsapp te draaien. De Profoon zet echter in op toegankelijkheid, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid, wat bij veel smartphones vaak toch ontbreekt. Mocht je toch opzoek zijn naar een combinatie van senioren- en smartphone, kijk dan eens naar de Doro 8031.

Profoon PM-690 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Profoon PM-690 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Profoon PM-690

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden