Vergelijk 2.473.674 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Profoon PM-676

Ontdek hier alles over de Profoon PM-676: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Profoon PM-676

De Profoon PM-676 is een bijzonder gebruiksvriendelijke telefoon met een nog vriendelijker prijskaartje. Het toestel is uitermate geschikt voor mensen die moeite ondervinden met de huidige telefoons en toch graag meegaan met de wereld van mobiele telefonie. De Profoon PM-676 is stevig gebouwd en voorzien van grote duidelijke toetsen, een fatsoenlijk scherm en kan tegen een stootje. Op deze manier is het toestel ook toegankelijk voor slechtzienden, slechthorenden en senioren.

Profoon zet kwalitatieve telefoons neer voor een zachte prijs die bovendien zeer eenvoudig in gebruik zijn. Met deze Profoon PM-676 kun je met een druk op de knop 5 noodnummers bellen. Ook handsfree bellen is mogelijk met dit eenvoudige toestel. De telefoon wordt geleverd met handig oplaadstation zodat je niet altijd naar de batterij hoeft om te kijken. 

Belangrijkste Profoon PM-676 specificaties

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Goede bouwkwaliteit
  • Geleverd met handig oplaadstation

Pluspunten Profoon PM-676

Met de Profoon PM-676 heb je een bijzonder gebruiksvriendelijk toestel in handen wat je zowel kunt gebruiken als thuistelefoon of mobiele telefoon. Het toestel is voorzien van een noodknop en wordt geleverd met een handig oplaadstation, hierdoor is het uitermate geschikt voor personen die gewoon willen bellen en bereikbaar willen zijn. Simpliciteit staat bij dit toestel hoog in het vaandel en dat is dan ook terug te zien in het prijskaartje. Kortom, een goede keus voor oudere of slechtziende.

Minpunten Profoon PM-676

De telefoon is natuurlijk geen technisch hoogtepunt. Zo is deze telefoon gewoon bedoeld om mee te bellen en sms'en. De gebruiksvriendelijkheid komt dan ook met een mooi prijskaartje. Mocht je behoefte hebben aan een simpele telefoon die toch een paar applicaties kan draaien, kijk dan eens naar de Doro .

Profoon PM-676 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Profoon PM-676 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Profoon PM-676

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden