Vergelijk 2.492.166 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Profoon PM-630

Ontdek hier alles over de Profoon PM-630: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Profoon PM-630

Profoon doet het erg goed op het gebied van betaalbaar telefoons en zet met deze PM-630 dan ook een gebruiksvriendelijk, stevig en betaalbaar toestel neer. Met de mogelijkheid om snel 5 noodnummers met 1 druk op de knop te kunnen bellen en handig meegeleverd laadstation, is deze telefoon een goede aankoop voor personen die gewoon willen bellen met een mobiele telefoon. Met de grote druktoetsen en gesproken Nederlandse handleiding kom je niet snel voor een verassing te staan en wijst de telefoon zichzelf uit. 

Profoon heeft ook een aantal leuke functies in dit toestel gestopt, zo is de Profoon PM-630 voorzien van een zaklamp en FM-radio. Een telefoonboek met ruimte voor wel 300 contacten en fatsoenlijke batterijcapaciteit geven je de ruimte en mogelijkheden om bereikbaar te blijven. Het toestel is een geschikte aankoop voor iedereen die graag een telefoon heeft die behalve kan bellen ook mee buiten de deur kan worden genomen en dus niet gebonden is aan huis. 

Belangrijkste Profoon PM-630 specificaties

  • Vereenvoudigde bediening
  • Extra grote toetsen
  • Nederlands gesproken bediening
  • Telefoonboek met ruimte voor wel 300 contacten
  • Fm-radio

Pluspunten Profoon PM-630

De profoon PM-630 is een vriendelijke telefoon die je niet snel in de steek zal laten, met zijn Nederlands gesproken bediening wijst het toestel zichzelf uit. Het toestel is voorzien van een noodknop, waarmee snel tot wel 5 contactpersonen kunnen worden gebeld. Een aantal handige functies zoals een zaklamp en FM-radio maken deze telefoon compleet voor de eenvoudige gebruiker. Een compleet telefoontoestel wat ook buiten de deur dienst doet en een fijne aankoop voor een oudere, slechtziende of slechthorende.

Minpunten Profoon PM-630

De Profoon PM-630 is een bijzonder eenvoudig toestel en heeft dan ook niet de volwaardige functionaliteit van een smartphone. Mocht je toch opzoek zijn naar iets wat makkelijk in gebruik is en tegelijkertijd wat meer functies met zich meebrengt, kijk dan eens naar de Doro 8031.

Profoon PM-630 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Profoon PM-630 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Profoon PM-630

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden