Vergelijk 2.008.699 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Oppo Reno 2

Ontdek hier alles over de Oppo Reno 2: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Oppo Reno 2

Oppo kennen we in Nederland nog niet zo goed, al zou dat wel mogen. Het Chinese bedrijf is druk bezig met het binnendringen in de Europese markten en dat gebeurt met zeer interessante toestellen. Oppo is een zusterbedrijf van het beter bekende OnePlus en krijgt de innovaties die we bij OnePlus zien vaak wat eerder om ze te testen. Oppo brengt vaak smartphones die laag op de prijslijst staan, maar die toch veel te brengen hebben. Zo een toestel is ook de Oppo Reno 2. Na het succes van de Oppo Reno is het vervolg daar.

De Oppo Reno 2 heeft uiteraard veel weg van de Oppo Reno, maar is net wat beter uitgerust. De Reno 2 beschikt over maar liefst vier camera's op de achterkant en de selfiecamera schuift uit de behuizing wanneer deze nodig is. Dat heeft als groot voordeel dat het beeldscherm van de Reno2 niet wordt gehinderd door een notch, ofwel een inkeping. De Reno 2 is dus volledig scherm aan de voorkant van het toestel en dat biedt een fijne kijkervaring. Naast camera's en scherm heeft de Oppo Reno 2 nog meer te bieden, de belangrijkste puntjes staan hieronder vermeldt.

Belangrijkste specificaties van de Oppo Reno 2

  • 6,55 inch AMOLED-scherm met een Full HD-resolutie
  • Snapdragon 730G-processor, bijgestaan door 8GB werkgeheugen
  • 48-, 13-, 8-, en 2-megapixelcamera's op de achterkant, 16-megapixelfrontcamera
  • Draait op Android 9.0 Pie
  • Accucapaciteit van 4000 mAh

Pluspunten van de Oppo Reno 2

Zoals duidelijk wordt uit het lijstje specificaties hierboven, is de Reno 2 uitgerust met flinke cameracapaciteiten. Niet alleen het aantal camera's bepaalt de kwaliteit van de foto's, maar vooral het formaat van de sensor draagt daaraan bij. Dat wil niet zeggen dat het aantal megapixels niets doet. Van dat laatste heeft de Oppo Reno 2 meer dan genoeg. De Reno 2 is voorzien van groothoeklens, telelens en een nachtmodus. Qua fotografie en cinematografie zit het dus wel goed met de Oppo Reno 2.

Een ander voordeel van de Oppo Reno 2 is het voordeel. Daarmee bedoelen we dat de Oppo Reno 2 niet al te duur is voor wat je krijgt bij de aanschaf. Naast dat het toestel voorzien is van keurige camera's krijg je natuurlijk nog meer bij het toestel. Zoals maar liefst 256GB opslaggeheugen, 8GB werkgeheugen, een flinke accu en een mooi groot AMOLED-beeldscherm. Dat hele pakketje is voor een prima prijsje op te pikken.

Minpunten van de Oppo Reno 2

Wat een klein beetje tegenvalt aan de Oppo Reno 2 is de processor. Dat is geen onbelangrijk onderdeel van een smartphone. Deze regelt namelijk al het rekenwerk en zorgt ervoor dat apps opstarten. De Oppo Reno 2 heeft een Qualcomm Snapdragon 730G-processor. Dat is een octa-core processor uit het middensegment. Het toestel wordt eigenlijk alleen een beetje afgeremd door de processor maar dat wil niet zeggen dat de Reno 2 een langzame smartphone is. De prijs maakt het sowieso een zeer dragelijke ervaring.

Oppo Reno 2 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Oppo Reno 2 review.

Tip: Vergelijk Oppo Reno 2 prijzen met abonnement vanaf € 20,50

Telefoons vergelijkbaar met de Oppo Reno 2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden