Vergelijk 1.985.561 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Oppo Find X2 Neo

Ontdek hier alles over de Oppo Find X2 Neo: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Oppo Find X2 Neo

De Oppo Find X2 Neo is een unieke smartphone die meteen opvalt. Het toestel beschikt over een groot panoramisch beeldscherm in een relatief compacte behuizing. Oppo heeft naast de Snapdragon 765G-chipset maar liefst 12GB werk- en 256GB opslaggeheugen in deze kanjer gestopt. Naast de indrukwekkende hardware zijn ook het ontwerp en het cameragat in het oog springend.

Het toestel draait op Android 10. Onder de klep ligt verder een batterij van 4025 mAh, die via de USB type-C-aansluiting is op te laden. Bluetooth 5.0 wordt ondersteund en het toestel beschikt over sensoren voor gezichtsherkenning. Deze smartphone is voorzien van alle moderne snufjes en beschikt ook over een vingerafdrukscanner die zich onder het shcerm bevindt.

Belangrijkste specificaties van de Oppo Find X2 Neo

  • 6,5 inch-AMOLED-beeldscherm met resolutie van 1080 bij 2400 pixels
  • Snapdragon 765G-chipset met 12GB werkgeheugen
  • 48-, 13-, 8- en 2-megapixelcamera's achterop, 32-megapixelfrontcamera
  • 4025 mAh batterij
  • 256 GB opslagruimte

Pluspunten van de Oppo Find X2 Neo

Achterop de smartphone zitten vier camera's met een flinke bak aan megapixels. Dankzij deze combinatie worden zowel foto's en video's van prachtige kwaliteit gerealiseerd. Dankzij de Snapdragon 765-chipset onder de klep kunnen 4K-video's met maar liefst 30 beelden per seconde worden gemaakt. Beeldmateriaal kun je kwijt op het opslaggeheugen van, schrik niet, 256 GB. Dit geheugen is niet uit te breiden maar met 256 GB is zelfs een fanatieke videograaf wel even zoet.

Het toestel beschikt over een flink AMOLED-beeldscherm van 6,5 inch, dat over een resolutie van 1080 bij 2400 pixels en een verversingssnelheid van 90Hz beschikt. Films en series komen hierop tot leven en ook het browsen van het web of het openen van twee apps naast elkaar wordt een fijne ervaring dankzij het grote schermoppervlak. Als energiebron beschikt de Oppo Find X2 Neo over een batterij van 4025 mAh. Deze accu voorziet, mede dankzij Android 10, het toestel uren van energie.

Minpunten van de Oppo Find X2 Neo

Oppo voorziet deze Find X2 Neo van een prachtige behuizing die snel de aandacht trekt. Helaas is deze behuizing niet opgewassen tegen een stofwolk of duikbeurt. Het toestel is uitstekend geschikt voor consumenten met oog voor design die het toestel alleen in droge ruimtes willen gaan gebruiken.

Oppo Find X2 Neo reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Oppo Find X2 Neo review.

Tip: Vergelijk Oppo Find X2 Neo prijzen met abonnement vanaf € 30,50

Telefoons vergelijkbaar met de Oppo Find X2 Neo

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden