Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus 7T Pro

Ontdek hier alles over de OnePlus 7T Pro: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de OnePlus 7T Pro

OnePlus is inmiddels al een paar jaar aan de weg aan het timmeren. Kijkend naar de benaming van de OnePlus 7T Pro zou je haast zeggen dat OnePlus pas zeven toestellen heeft gepresenteerd. OnePlus heeft inmiddels flink wat ervaring met het bouwen van smartphones. Al zes jaar weet OnePlus te overtuigen met sterke software en ook met een gezonde prijs-kwaliteitverhouding. Bij de OnePlus 7T Pro is dat niet anders. Dit toestel is volledig uitgerust met krachtige hardware en keurige camera's, afgemaakt met software op maat.

OnePlus 7T Pro review

OnePlus 7T Pro review

10 okt 2019 - Naast dat OnePlus een vernieuwde versie van de OnePlus 7 heeft gelanceerd, is er ook een vernieuwde OnePlus 7T Pro uitgebracht. In deze review gaan we met het toestel aan de slag en kijken we hoe 'Pro' het toestel is.

De OnePlus 7T Pro draait op OxygenOS 10, een variatie op Android 10. Aan de binnenkant zit een kanjer van een processor; de Snapdragon 855 Plus. Deze processor tikt er flink op los en wordt bijgestaan door 8GB werkgeheugen. Je zult niet snel op zoek hoeven naar een nieuw toestel. OnePlus heeft niet voor niets een grote en trouwe community. De smartphones worden dan ook standaard uitgerust met een app van OnePlus zelf om gebruikers toegang te geven tot de community forums.

Belangrijkste specificaties van de OnePlus 7T Pro

  • Snapdragon 855 Plus-processor, 8GB werkgeheugen
  • 256GB opslaggeheugen, niet uitbreidbaar
  • 48-, 16- en 8-megapixelcamera's, 16-megapixelselfiecamera
  • OxygenOS 10
  • 90Hz QHD+ AMOLED-beeldscherm

Pluspunten van de OnePlus 7T Pro

Het beeldscherm van de OnePlus 7T Pro is een pareltje. Niet alleen worden kleuren mooi weergegeven, de pixels verversen ook nog eens 90 keer per seconde, anderhalf keer zo vaak als een gebruikelijk smartphonescherm. Dat zorgt ervoor dat de besturing van het toestel bijzonder soepel in zijn werk gaat. Tijdens games merk je goed dat het de ervaring ten goede komt maar ook tijdens het scrollen door lappen tekst levert het een fijne ervaring op. 

De OnePlus 7T Pro is een samenkomst van kraschtige hardware met soepele software. De rauwe kracht van de Snapdragon 855 Plus, met 8GB werkgeheugen, en de lichtgewicht gebruikersinterface werken uitstekend samen om een prettige en vlotte smartphone te vormen. De snelheid waarmee kleine handelingen verricht worden is nagenoeg vergelijkbaar met het aanslingeren van zware apps. De OnePlus 7T Pro is moeilijk bij te houden door de gebruiker.

Minpunten van de OnePlus 7T Pro

Hoewel de 7T Pro van nagenoeg alle gemakken voorzien is, vind je op het toestel geen hoofdtelefoonaansluiting. Je zult dus nog gebruik moeten maken van een usb-c naar 3,5mm dongle. Of je schakelt over naar een bluetooth-hoofdtelefoon. Gelukkig zijn er steeds meer bluetooth apparaten van hoge kwaliteit en tegen een redelijke prijs.

OnePlus 7T Pro reviews

Onze bezoekers geven de OnePlus 7T Pro een gemiddelde beoordeling van 9,3.
Bekijk OnePlus 7T Pro reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (oktober 2019) door
Naast dat OnePlus een vernieuwde versie van de OnePlus 7 heeft gelanceerd, is er ook een vernieuwde OnePlus 7T Pro uitgebracht. In deze review gaan we met het toestel aan de slag en kijken we hoe 'Pro' het toestel is. OnePlus 7T Pro review
(januari 2020)

Pluspunten:

Het is een megasnelle smartphone met een beeldschoon beeldscherm. Ik ben er super tevreden over en kan niet voorstellen dat ik voor dit geld een betere smartphone kan vinden. Ik lees dat er veel mensen klagen over de camera, maar die mensen zijn gewoon zuur. Een spiegelreflex zal altijd beter zijn maar deze camera kan er prima mee door hoor.

Minpunten:

Helemaal niets, goeie handel.
Tip: Vergelijk OnePlus 7T Pro prijzen met abonnement vanaf € 29,50

Telefoons vergelijkbaar met de OnePlus 7T Pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden