Vergelijk 2.492.215 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus 7T

Ontdek hier alles over de OnePlus 7T: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de OnePlus 7T

Met de OnePlus 7T heeft OnePlus de beste aspecten van de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro gecombineerd in één smartphone. Zo heeft de 7T bijvoorbeeld het redelijk handzame ontwerp van de OnePlus 7 en het 90Hz beeldscherm van de OnePlus 7 Pro. Verder heeft de OnePlus 7T een Snapdragon 855 Plus, een sneller geklokte processor en drie camera's op de achterzijde. Het ontwerp van de OnePlus 7T is opvallend anders dan dat van de voorgangers en dat bedoelen we op zeer positieve wijze.

OnePlus 7T review

OnePlus 7T review

26 sep 2019 - OnePlus heeft hard aan de weg getimmerd de afgelopen jaren. In die jaren is het bedrijf van een kleine concurrent uitgegroeid tot een grote speler. Ongeveer twee keer per jaar brengt OnePlus nieuwe smartphones op de markt. Dit keer is het de beurt aan de OnePlus 7T.

OnePlus trekt als merk veel op met diens 'community'. Om tot nieuwe ideeën en concepten te komen wordt er veel geluisterd naar trouwe fans. Het resultaat daarvan is een smartphone met uitstekende hardware en uiterst aanpasbare software. Met de OnePlus 7T presenteert OnePlus de smartphone die volgens het bedrijf het beste bij die community past.

Belangrijkste specificaties van de OnePlus 7T

  • 6,55 inch AMOLED-display met Full HD-resolutie en 90Hz verversingssnelheid
  • Snapdragon 855 Plus-processor, bijgestaan door 8GB werkgeheugen
  • 48-, 16- en 12-megapixelcamera's met groothoeklens en OIS
  • Loopt standaard op OxygenOS 10.0, gebaseerd op Android 10
  • Accu met een capaciteit van 3800 mAh

Pluspunten van de OnePlus 7T

Het eerste dat opvalt aan de OnePlus 7T wanneer je het toestel inschakelt is het beeldscherm. Dat het scherm scherp is en mooie, diepe kleuren weergeeft is mooi meegenomen. Er schuilt echter nog wat meer achter dat paneel. Het scherm van de OnePlus 7T ververst zich met 90Hz. Dat wil zeggen dat het scherm 90 keer per seconde de pixels opnieuw van licht voorziet. Vergeleken met de standaard 60Hz van andere smartphones geeft 90Hz een bijzonder soepele ervaring in games, maar ook in de menu's van de OnePlus 7T.

OnePlus gaat bij iedere iteratie grondig te werk bij het omtoveren van Android tot het eigen OxygenOS. OxygenOS 10 draait standaard op de OnePlus 7T en zit vol met handige functies. De mogelijkheden tot het personaliseren van de OnePlus 7T lopen wat verder dan bij andere fabrikanten. De software is bovenal erg licht. Dat wil zeggen dat er geen onnodig langzame animaties tussen de menu's zitten en ook geen franjes. Mocht je dat wel zien zitten, dan zou je daar ook nog voor kunnen kiezen.

Minpunten van de OnePlus 7T

Wat opvalt aan de specificaties van de OnePlus 7T is dat het toestel niet draadloos oplaadbaar is. Het is moeilijk om tegenwoordig een toptoestel te vinden dat niet draadloos oplaadbaar is, steeds meer toestellen kunnen zelfs ook andere smartphones en accessoires draadloos opladen. OnePlus doet niet mee aan deze ontwikkeling maar in plaats daarvan zet het bedrijf in op een lange accuduur en super korte oplaadtijden. Daarmee kun je het toestel binnen no-time opladen zodat je weer meer dan een dag vooruit kunt.

OnePlus 7T reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je OnePlus 7T review.

Tip: Vergelijk OnePlus 7T prijzen met abonnement vanaf € 28,00

Telefoons vergelijkbaar met de OnePlus 7T

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden