Vergelijk 2.670.373 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia X7

Ontdek hier alles over de Nokia X7 (X7-00): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia X7 accessoires.

Informatie over de Nokia X7

De Nokia X7 is een Symbian-smartphone van Nokia, met multimediabeleving als centrale punt. Het toestel beschikt over een 4 inch AMOLED touchscreen, een 8 megapixel camera en natuurlijk snel internet.

Nokia X7Multmedia

Met als slogan 'The Entertainment Phone' heeft de Nokia X7 op dit punt wat te bewijzen. Zich echt onderscheiden van andere smartphones doet het toestel alleen niet echt, vooral omdat multimedia-zaken op de meeste smartphone goed vertegenwoordigd zijn. Denk aan een mp3-speler, snel internet, integratie van sociale media, applicaties. Meest opvallende is dan wel de 8 megapixel camera.

Symbian: vernieuwd en verbeterd

Symbian is Nokia's eigen besturingssysteem. De Nokia X7 draait op een verbeterde versie van deel 3, Symbian Anna geheten, en dit brengt een aantal verbeteringen met zich mee. Zo is de user interface verbeterd, waardoor navigeren in het toestel makkelijker wordt, en zal webbrowsing sneller en makkelijker gaan. Ovi Maps, Nokia's eigen navigatiehulpmiddel, is ook vernieuwd.

Vormgeving

De smartphonewereld is een vrij 'ronde' wereld, wanneer we een reisje langs alle toestellen maken. De hoekige vormen vand e Nokia X7 zijn daarom op z'n minst opvallend te noemen. Het is een design waar je van moeten houden, dat is duidelijk.

De Nokia X7 is een prima smartphone, die nét onder de top zit. Een fraai 4 inch AMOLED scherm en tal van andere eigenschappen maken het toestel tot een interessante optie.

Nokia X7 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia X7 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia X7

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden