Vergelijk 2.506.135 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia X6 8GB

Ontdek hier alles over de Nokia X6 8GB: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia X6 8GB is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia X6 8GB

De Nokia X6 8GB is een design toestel met high-end specificaties. Dit toestel draait op Symbian 9.4 en is nauw verbonden aan de Nokia X6 16GB en de Nokia X6 32GB. Zoals de naam al doet vermoeden is het enige verschil de geheugencapaciteit. Nokia biedt dus voor ieder wat wils met deze toestellen. De 8GB versie heeft als voordeel dat de verkoopprijs lager ligt dan bij de andere twee.

Vormgeving en touchscreen

De Nokia X6 modellen zijn nagenoeg gelijk vormgegeven. De afmetingen zijn 111 x 51 x 14 mm. Dit betekent dat het zeker geen klein toestel is. Het grote voordeel hiervan is dat het touchscreen ook zeer groot en duidelijk is. Met de 16 miljoen kleuren die weergegeven kunnen worden en de resolutie van 360 x 640 pixels is het touchscreen zeer helder en gebruiksvriendelijk.

Nokia X6 8GBVerschil met de 32GB en 16GB versies is de de kleuren waarin het toestel verkrijgbaar is. De X6 8 GB is namelijk te koop in drie kleuren: Azure, Black, Amethyst. Naast het design, staat dus ook de gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. De drie druktoetsen onder het scherm zorgen ervoor dat functies in een handomdraai ingeschakeld kunnen worden.

Netwerkmogelijkheden

Zoals een high-end smartphone betaamt, beschikt de Nokia X6 8 GB ook over alle mogelijke netwerkmogelijkheden. 3G, HSDPA en GPRS worden allemaal ondersteund door het toestel. Mocht je een abonnement zonder internet prefereren, dan is er gelukkig ook geen nood aan de man. De WiFi-functie zorgt er dan namelijk voor dat je bij WiFi hot-spots ook gebruik kan maken van het internet.

Overige kenmerken

Multimedia is gelukkig ook niet vergeten. Met de 5MP camere met flits en geo-tagging kun je bijvoorbeeld mooie plaatjes schieten en met de foto-editor zijn deze foto's ook te wijzigen. Daarnaast zorgen de MP3-functie en FM-radio voor de nodige muziek. De 434MHz processor zorgt er namelijk wel voor dat alles functioneert en alle functies snel geladen worden.

De Nokia X6 8 GB is een mooi strak toestel met een compleet eigenschappenlijstje. Nokia heeft ons dus zeker niet teleurgesteld met dit toestel.

Nokia X6 8GB reviews

Onze bezoekers geven de Nokia X6 8GB een gemiddelde beoordeling van 4.
Bekijk Nokia X6 8GB reviews of schrijf zelf een review.

(maart 2012)

Pluspunten:

heel uitgebreid makkelijk te besturen, groot geheugen, maakt mooie foto's en films goed geluid

Minpunten:

hij was snel overstuur bij mij, soms duurde het wel een paar minuten voordat ie van zijn vergrendeling af was...heel irri als juh even de tijd wil weten of als je in nood zit..op internet ook geen succes...duurd lang met laden heb een heel groot internet bundel dus daar ken het niet aan liggen...geeft vaak aan sluit enkele toepassingen en dan valt alles wel waar je mee bezig was...dus al en al ben ik er niet echt tevreden over...en dat voor dat geld...ben blij als ik weer een nieuwe telefoon heb

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia X6 8GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden