Vergelijk 2.563.870 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia X6 32GB

Ontdek hier alles over de Nokia X6 32GB: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia X6 32GB is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia X6 32GB

De Nokia X6 32GB is één van de toppers in de nieuwe Nokia X-serie. Het toestel beschikt over een capacitive touchscreen en is daarmee de eerste telefoon van Nokia met een dergelijk duurzaam en fijngevoelig scherm. De X6 32GB is de grote broer van de Nokia X6 16GB. Deze laatste heeft zoals de naam doet vermoeden onder andere een kleiner geheugen.

Nokia X6 32GB

Design

Het design van de Nokia X6 32GB is populair en hip. Hij is verkrijgbaar in zwart/rood en wit/blauw. De afmetingen van het toestel zijn 111 x 51 x 14 mm. Het is dus een relatief dun mobieltje en past dus zonder probleem in je broekzak. De X6 heeft een 3,2 inch touchscreen met een resolutie van 360 x 640 pixels.

Multimedia

De X6 32GB is bij uitstek een multimedia mobieltje. Zo heeft het een camera met een resolutie van maar liefst 5MP met digitale zoom en flitser. Voor deze camera heb je een aantal leuke gadgets zoals foto geotagging en een speciaal ingebouwde foto editor. De MP3-speler kan verschillende afspeelformaten aan en ook hem je een FM-radio aan boord. Door middel van Bluetooth kun je jouw muziek- en videobestanden gemakkelijk uitwisselen met je toestel. Zoals een echte multimediaphone betaamt is ook het gebruik van social networks als Flickr, Facebook en Twitter toegankelijk.

Comes With Music

De Nokia X6 32GB heeft in tegenstelling tot de Nokia X6 16GB wel toegang tot het gebruik van Comes With Music. Met dit programma heb je onbeperkte toegang tot de Nokia Music Store en kun je zo jouw ingebouwde muziekbibliotheek aanvullen met je favoriete hits. Je hebt de keuze uit miljoenen liedjes.

Nokia Comes With Music

Zakelijke functies

Ook qua zakelijke functies biedt de X6 voldoende. Hij ondersteunt 3G-internet, WiFi en Microsoft Office en beschikt bovendien over een A-GPS ontvanger. Erg prettig zijn ook de widgets, oftewel icoontjes op het hoofdscherm die je toegang geven tot veelgebruikte functies.

NavigatiesOvi Mapsysteem

Een groot voordeel aan de Nokia X6 is dat je hem ook als navigatiesysteem kan gebruiken. Met het aanwezige A-GPS en en het gratis te downloaden Ovi Maps, Nokia's eigen navigatieprogramma, kun je overal de wegvinden. Met de aanschaf van de Nokia X6 wordt een apart navigatiesysteem dus overbodig gemaakt.

Accu en geheugen

De gemiddelde standbytijd is prima te noemen voor een mobieltje met zoveel mogelijkheden. In standbymodus houdt hij het namelijk 406 uur vol. Ook de spreektijd van 480 minuten is goed te noemen. Het intern geheugen heeft de immense omvang van 32GB. Genoeg ruimte dus om je muziek op te bewaren! Voor wie dat laatste wellicht overbodig is kan eens kijken naar de Nokia X6 16GB.

De X6 32 GB is erg interessant voor diegene die een telefoon een mp3-speler in één wil hebben! Tot slot hebben we nog een filmpje voor je met een review van PhoneArena:

Nokia X6 32GB reviews

Onze bezoekers geven de Nokia X6 32GB een gemiddelde beoordeling van 2.
Bekijk Nokia X6 32GB reviews of schrijf zelf een review.

(augustus 2011)

Pluspunten:

compact

Minpunten:

doet op de raarste momenten kontakt leggen zonder dat je het zelf inschakelt

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia X6 32GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden