Vergelijk 2.468.378 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia X1-01

Ontdek hier alles over de Nokia X1-01: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia X1-01 komt niet naar Nederland. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia X1-01

De Nokia X1-01 mag gerust een spotgoedkoop dual-sim toestel worden genoemd. Mede door de lage prijs mag je geen wonderen verwachten van deze gsm. Toch weet de X1-01 je op enkele vlakken te verrassen. Zo is de accuduur zeer lang en de speaker van aardige kwaliteit. Mocht je dit toestel prefereren zonder dual-sim, dan is de Nokia X1-00 wellicht iets voor je. Zoek je een iets geavanceerder dual-sim model, dan lijkt de Nokia C2-00 een goede keuze.

Dual-sim

Zoals bij velen bekend, heeft dual-sim enkele voordelen. Werk en privé is namelijk eenvoudig te scheiden en ook wonen/werken nabij de grensstreek levert geen geklungel met twee toestellen meer op.

Het mooie aan de dual-sim functionaliteit van de Nokia X1-01 is dat het toestel over Dual Standby beschikt. Deze technologie zorgt ervoor dat je berichten/gesprekken op beide simkaarten worden ontvangen zonder dat je één simkaart aan of uit hoeft te schakelen. Zo ben je altijd voor iedereen bereikbaar.

Functies

Zoals gezegd beschikt de X1-01 over enkele opvallende eigenschappen. Allereerst de accu; deze blijft namelijk lang vol. De standbytijd bedraagt namelijk liefst 43 dagen en de spreektijd bedraagt 13 uur. Het toestel opladen zal dus niet veel voorkomen.

De speaker aan de achterzijde zorgt er daarnaast voor dat het met het geluid ook wel goed zit. Dit in combinatie met de MP3-speler en de FM-radio maakt de X1-01 bijna tot een echte music phone.

Voor een klein prijsje heb je dus de beschikking over een degelijke dual-sim met enkele bijzonderheden. De Nokia X1-01 is dan ook een aanbod dat je niet kunt laten liggen als je een goedkoop dual-sim toestel zoekt!

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia X1-01

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden