Vergelijk 2.468.378 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia X1-00

Ontdek hier alles over de Nokia X1-00: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia X1-00 komt niet naar Nederland. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia X1-00

De Nokia X1 is een basis muziektelefoon met een frisse vormgeving. Naast bellen en sms'en zijn de MP3-speler, FM-radio en zaklamp noemenswaardig. Ideaal dus voor mensen die prijs stellen op een eenvoudige Nokia met een duidelijk keypad. Voor de veeleisende liefhebber van MP3 telefoons, zijn de Nokia X2 of de Nokia X3 misschien geschiktere modellen. De Nokia X1 is verkrijgbaar in Orange, Ocean Blue en Dark Gray.

Music phone

Nokia staat al jaren bekend om zijn degelijke toestellen zonder al teveel poespas. Deze Nokia X1 is daar een schitterend voorbeeld van. Bellen en sms'en zijn namelijk de functies waar het om draait bij de X1. Toch biedt deze telefoon een beetje extra's; er zit namelijk een MP3-speler op. De X-modellen van Nokia zijn namelijk gericht op het muzieksegment. De speaker aan de achterkant van het toestel, de FM-radio en de ruime opslagcapaciteit (tot 16GB) bevestigen dit.

Verder mogen we niet teveel verwachten van deze betaalbare candybar. Internetten is niet mogelijk en ook een camera ontbreekt. Als je een eenvoudige en betaalbare telefoon zoekt met een fris uiterlijk en enkele muziekfuncties ben je bij de Nokia X1 echter wel aan het juiste adres!

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia X1-00

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden