Vergelijk 1.985.239 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Oro

Ontdek hier alles over de Nokia Oro: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia Oro komt niet naar Nederland. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia Oro

De Nokia Oro is van binnen gewoon de Nokia C7. Dat betekent dus een smartphone met een 3.5 inch AMOLED touchscreen, 8 megapixel camera, 720p videorecording en de nieuwste versie van Symbian, Anna, als besturingssysteem. Van buiten ademt het toestel echter één en al luxe.

Is je huidige telefoon niet bling-bling genoeg? Ben je op zoek naar een echt decadent mobieltje? Dan is de Nokio Oro misschien iets voor jou.

In feite is de Oro eigenlijk gewoon een Nokia C7, maar de camera, volumeknoppen, en de rand rond het scherm zijn overdekt met een laagje 18 karaats goud. Om te zorgen dat hij ook een beetje lekker in de hand ligt, is de achterkant voorzien van fijn leder.

Gebruik

Ook van binnen is de Oro pure luxe: met een flink AMOLED touchscreen van 3.5 inch, en een processor van 680mhz, zwiep je je gemakkelijk een weg door de menu's. Je gouden gelukmaker zal zo in ieder geval niet gauw vastlopen.

Hoewel iets minder dan de camera van de Nokia N8 (12 megapixels), beschikt de Nokia Oro ook over een zeer goede camera. Met 8 megapixels zijn scherpe foto's een garantie, waarbij je nog hulpt krijgt van de autofocus-functie en de duel-LED flitser. Video's opnemen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Overige eigenschappen

De Nokia Oro beschikt over een intern geheugen van 8GB, dat naar eigen inzicht met 32GB kan worden uitgebreid, met een daarvoor bestemde microSD-kaart. Voldoende ruimte voor al je MP3-tjes en andere media, die allemaal zijn af te spelen op dit toestel. Daarnaast biedt de Nokia Oro standaard een office-set (Word, Excel, Powerpoint en PDF) alsook het handige navigatieprogramma Ovi Maps.

De Nokia Oro ondersteunt verscheidene internetverbindingen, waaronder UMTS en HSDPA, dus razendsnel mobiel internetten is gegarandeerd. Ook draadloos internetten is een optie, want ook een WiFi-ondersteuning is aanwezig. Verder speciale aandacht voor de Bluetooth-verbinding, die, als versie 3.0 High Speed, overdachtsnelheden van liefst 10 MB/s bereikt. Op het gebied van connectiviteit kunnen we daarnaast USB en GPS nog noemen.

Oligargisch goed

Het toestel is vooral bedoeld voor al die rijke oligarchen in Rusland en het Midden-Oosten, maar maak je geen zorgen! Voordat je je butler met een privé-jet naar hartje Moskou stuurt om een Oro op te halen, hebben we nog goed nieuws voor je: ook in de rest van Europa zal deze Nokia-telefoon gewoon te koop zijn.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia Oro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden