Vergelijk 3.732.037 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Lumia 635 1 GB

Ontdek hier alles over de Nokia Lumia 635 1 GB: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia Lumia 635 1 GB is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia Lumia 635 1 GB

De Nokia Lumia 635 is een goedkope Windows Phone met 4G-ondersteuning. De Lumia 635 heeft een lage prijs, maar is voorzien van alles wat je van een smartphone zou verwachten. Het toestel loopt op Windows Phone 8 een gemakkelijk en zeer gebruiksvriendelijks besturingssysteem. Daarmee is de Lumia 635 het ideale instapmodel: een goedkope smartphone die alles in huis heeft. Dit is een variant op de Lumia 635 met dubbel zoveel werkgeheugen. Daarmee is het toestel voorbereid op een update naar Windows 10 eind 2015.

Belangrijkste Nokia Lumia 635 1 GB specificaties

  • 4,5 inch scherm met resolutie van 480x854 pixels
  • Krachtige 1,2 GHz quad-core processor, 1 GB werkgeheugen 
  • Loopt op Windows Phone 8.1, met extra apps van Nokia als MixRadio en HERE Drive
  • 5-megapixelcamera achterop, geen frontcam
  • 8 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaarten van max 128GB
  • Ondersteunt 4G: razendsnel mobiel internet, altijd en overal!

Nokia Lumia 635

Voor wie is de Nokia Lumia 635

De Nokia Lumia 635 is een budget-Lumia die het vooral van zijn prijs/kwaliteitverhouding moet hebben. Dat betekent natuurlijk niet dat Lumia 635 een slechte telefoon is, integendeel. De Lumia 635 komt met Windows Phone 8.1, dat talloze nieuwe mogelijkheden bevat. Onder andere MixRadio en HERE Maps zijn handige toevoegingen voor elke smartphone. De telefoon is bovendien leverbaar in allerlei kekke kleurtjes, iets wat de jongere doelgroep zeker zal kunnen waarderen. Net als de scherpe prijs, natuurlijk.

Pluspunten van de Nokia Lumia 635

De Lumia 635 is qua processor zeker niet krap bemeten. De telefoon draait op een 1.2 GHz quad-core processor die prima in staat is om Windows Phone vloeiend te laten lopen. Het is echter niet alleen de processor die er bij de Lumia 635 uitspringt. Het interne geheugen mag dan 'maar' 8GB zijn, dat valt wel uit te breiden met microSD-kaartjes van maximaal 128GB. Daarmee krijg je plotsklaps een van de grootste opslaggeheugens die momenteel verkrijgbaar is, en dat allemaal op zo'n prijsvechter.

Een ander groot pluspunt is natuurlijk Windows Phone 8.1. Dat besturingssysteem blinkt uit in gebruikersvriendelijkheid en natuurlijk herkenbaarheid. Bijna iedereen zal puur op intuitie met de interface van Windows Phone overweg kunnen, niet in de laatste plaats omdat je door de Live Tiles direct bent waar je zijn moet. Geen ingewikkelde meerlaagse menu's, maar gewoon pats, klaar.

De Lumia 635 pakt ook punten door zijn ondersteuning van 4G. Dat zien we niet vaak bij telefoons uit deze prijsklasse, en dat is jammer. Snel mobiel internet via 4G is namelijk in steeds meer delen van Nederland beschikbaar en de Nokia Lumia 635 werkt samen met alle providers. Je hebt dus altijd toegang tot het snelste mobiele internet dat er beschikbaar is.

Minpunten van de Nokia Lumia 635

Het is jammer dat Nokia ervoor heeft gekozen de frontcamera weg te laten op de Nokia Lumia 635. Het wordt daardoor wel een stuk lastiger om te videobellen of om een leuke selfie te nemen, iets wat steeds meer een vereiste wordt van consumenten. Nu zul je dat met de camera achterop het toestel moeten doen, wat een stuk onhandiger is.

Nokia Lumia 635 1 GB reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia Lumia 635 1 GB review.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia Lumia 635 1 GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden