Vergelijk 2.380.788 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Lumia 630 Dual SIM

Ontdek hier alles over de Nokia Lumia 630 Dual SIM: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia Lumia 630 Dual SIM is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia Lumia 630 Dual SIM

De Nokia Lumia 630 Dual SIM is een goedkope mobiele telefoon met Windows Phone 8.1. Nokia's toestel biedt een aantrekkelijk en kleurrijk design en is voorzien van een groot scherm, maar is verkrijgbaar voor een lage prijs. Daarnaast is deze Nokia Lumia 630 één van de eerste dual-sim smartphones voor Windows Phone 8. Zo kun je altijd bereikbaar zijn op meerdere simkaarten. Liever een versie zonder dual-sim? Kies dan voor de gewone Nokia Lumia 630.

Belangrijkste Nokia Lumia 630 Dual SIM specificaties

  • 4,5 inch scherm met resolutie van 480x800 pixels
  • Krachtige 1,2 GHz quad-core processor, 512 MB werkgeheugen
  • 5-megapixelcamera met LED-flitser achterop
  • 8 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaarten
  • Ondersteunt dual-sim: altijd bereikbaar op twee simkaarten tegelijkertijd!
  • Loopt op Windows Phone 8.1, met extra apps van Nokia: HERE Drive, Storyteller en meer

Voor wie is de Nokia Lumia 630 Dual SIM?

De Nokia Lumia 630 Dual SIM is bij uitstek geschikt voor de prijsbewuste consument, die veel telefoon voor zijn geld wil. Je krijgt namelijk niet alleen een telefoon met alle mogelijkheden van een moderne smartphone. Als extra beschikt deze Lumia over dual-sim, wat betekent dat je twee sim-kaarten in het toestel kan stoppen. Handig in tal van situaties. De Lumia 630 Dual SIM is ook nog eens uitgerust met het zeer overzichtelijke Windows Phone 8.1, dat uitblinkt in duidelijkheid en gemak. Daar komt nog bij dat de telefoon beschikbaar is in diverse vrolijke kleurtjes, wat vooral voor jongeren interessant is.

Pluspunten van de Nokia Lumia 630 Dual SIM

De Lumia 630 Dual SIM is qua processor zeker niet krap bemeten. De telefoon draait op een 1.2 GHz quad-core processor die prima in staat is om Windows Phone vloeiend te laten lopen. Het is echter niet alleen de processor die er bij de Lumia 630 Dual SIM uitspringt. Het interne geheugen mag dan 'maar' 8GB zijn, dat valt wel uit te breiden met microSD-kaartjes van maar liefst 128GB. Daarmee krijg je plotsklaps een van de grootste opslaggeheugens die momenteel verkrijgbaar is, en dat allemaal op zo'n relatief goedkoop toestel! Je kan uiteraard ook kleinere microSD-kaartjes plaatsen.

Dat je twee sim-kaarten kwijt kan in de Nokia Lumia 630 Dual SIM is een unicum. Nooit eerder werkte Windows Phone met twee sim-kaarten. Waarom is dat eigenlijk handig? Je kan bijvoorbeeld op je oude nummer bereikbaar blijven terwijl je in het buitenland een sim-kaart koopt zodat je voordelig kan bellen. Andere mensen gebruiken dual-sim om hun werk- en privé-nummer in 1 telefoon bij zich te kunnen dragen. De Lumia 630 Dual SIM is daarmee multifunctioneel.

Een ander groot pluspunt is natuurlijk Windows Phone 8.1. Dat besturingssysteem blinkt uit in gebruikersvriendelijkheid en herkenbaarheid. Veel mensen zullen puur op intuitie met de interface van Windows Phone overweg kunnen, niet in de laatste plaats omdat je door de Live Tiles direct de juiste actie kan uitvoeren. Geen ingewikkelde meerlaagse menu's, maar gewoon pats, klaar. Dat is ook wat waard.

Minpunten van de Nokia Lumia 630 Dual SIM

Als je kijkt naar het scherm van de Nokia Lumia 630 Dual SIM is dat niet bepaald top-of-the-line. Daar betaal je natuurlijk ook voor, maar een resolutie van 854 bij 480 pixels is wat ons betreft voor een 4.5 inch scherm echt te weinig. Het had Nokia gesierd als ze hier hadden gekozen voor bijvoorbeeld een scherm met 1280 bij 800 pixels.

Nokia Lumia 630

Nokia Lumia 630 Dual SIM reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia Lumia 630 Dual SIM review.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia Lumia 630 Dual SIM

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden