Vergelijk 3.327.603 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia C6

Ontdek hier alles over de Nokia C6 (C6-00): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(4 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia C6 accessoires.

Informatie over de Nokia C6

De aankondiging van de Nokia C6 kwam tegelijk met zijn serie-maatje: De Nokia C3. De C6 heeft een opvallend breed aanbod aan functies, zoals en 5MP camera, WiFi, GPS en een Mobile Office pakket. Toch hoef je niet echt diep in de buidel te tasten om het toestel te kunnen aanschaffen. Inmiddels is ook een fulltouch-variant van de C6 beschikbaar in de vorm van de Nokia C6-01.

Camera

De 5MP camera zorgt voor scherpe foto's die qua kwaliteit in de buurt komen van een gewone fotocamera. Met de ingebouwde flitser is het maken van foto's in het donker ook geen probleem. Bovendien zijn er een aantal extra functies toegevoegd die je camera nog multifunctioneler maken. Zo is geo-tagging mogelijk zodat je altijd weet waar en wanneer je jouw foto's gemaakt hebt. Ook heeft de camera zelf gezicht- en glimlachherkenning waardoor een foto zonder smile bijna onmogelijk is. Tot slot is aan de voorzijde van het toestel een tweede camera ingebouwd dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld videobellen.

Nokia C6

Mobiel internet

Met de Nokia C6 heb je toegang tot alle mobiele netwerken in Nederland. Via het 3G-netwerk ben je voorzien van supersnel internet en kun je bijvoorbeeld video's bekijken op YouTube, je Facebook-account bewerken of je blogs checken. Ook kun je jouw toestel koppelen aan een draadloos netwerk in de omgeving. Aangezien deze netwerken groeien en groeien, is deze mogelijkheid extra handig.

NavigatieOvi Maps

Op de Nokia C6 is A-GPS en een geïntegreerd kompas aanwezig. Met het gratis te downloaden Ovi Maps, Nokia's eigen navigatieprogramma, ben je in de auto maar ook te voet altijd van een kwaliteits navigatiesyteem voorzien. Met de aanschaf van de Nokia C6 wordt een apart navigatiesysteem dus volledig overbodig gemaakt.

Multimedia

Via het 3,2" touchscreen heb je de beschikking over een MP3-speler, FM-radio, en MSN Messenger. Onderweg werken kan met het Microsoft Mobile Officepakket.

De Nokia C6 draait op Symbian 9.4 (Series 60, versie 5) en beschikt daardoor over een prima besturingssysteem. Het QWERTY-toetsenbord is te gebruiken door een horizontale slidebeweging te maken. Daarom kunnen we tot de conclusie komen dat de C6 een telefoon is die je mag laten zien. Kortom, een telefoon met brede mogelijkheden voor een scherpe prijs.

Nokia C6 reviews

Onze bezoekers geven de Nokia C6 een gemiddelde beoordeling van 7.
Bekijk Nokia C6 reviews of schrijf zelf een review.

(februari 2012)

Pluspunten:

veek functies
fijne cameras
fijn toetsenbord

Minpunten:

batterij gaat snel leeg
heel sloom.. Heb er weinig apps op
Bij openschuiven 10 seconden wachten tot beeld gedraaid is..
Vertoond veel kuren.. Bij half uur op internet valt ie uit.. En start weer op..
Snel internet word op telefoon sloom internet.......
(november 2010)

Pluspunten:

-helemaal gratis gps
-verschuifbaar toetsenbord
-mooi uiterlijk
-5 megapixel camera met flach
-wifi
-...

Minpunten:

-geen stylus
-niet veel

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia C6

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden