Vergelijk 3.690.791 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia C5 5MP

Ontdek hier alles over de Nokia C5 5MP (C5-00 5MP): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia C5 5MP is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia C5 5MP

De Nokia C5 5MP is een erg interessante telefoon; een van de meest opvallende budgettoestellen zelfs. Het toestel beschikt namelijk over een paar eigenschappen die voor deze prijs vrij uniek zijn: een 5 megapixel camera (vandaar de naam) en snel 3G-internet. Het is de grote broer van de Nokia C5. De C5 5 MP ziet er misschien simpel uit, maar van binnen is ie dat zeker niet.

Nokia C5 5MPSnel internet

De aanwezigheid van 3G-internet is een groot voordeel, omdat je hiermee op een uitstekende snelheid kunt browsen. De prima 600 MHz processor zal zijn steentje daar ook zeker aan bijdragen. Om de internetervaring te optimaliseren is de Nokia C5 5MP voorzien van standaard-apps, van onder meer Facebook en YouTube.

5 megapixel camera

De Nokia C5 5 MP heet natuurlijk zo vanwege de 5 megapixel camera. Daarmee is het toestel de opgewaardeerde variant van de Nokia C5, die 'slechts' over een 3.2 megapixel camera beschikt. Goed nieuws is dat de camera gecombineerd met een LED-flits, waardoor je ook in het donker aardige foto's moet weten te produceren. Video's opnemen is ook mogelijk.

Dan zijn er ook nog een mp3-speler, FM-radio en tal van spelletjes. Een complete telefoon dus, deze Nokia C5 5 MP! Oftewel, een echte cameratelefoon. En een ware uitschieter in deze prijscategorie, zoveel is zeker.

Nokia C5 5MP reviews

Onze bezoekers geven de Nokia C5 5MP een gemiddelde beoordeling van 7.
Bekijk Nokia C5 5MP reviews of schrijf zelf een review.

(oktober 2012)

Pluspunten:

telefoon bevalt mij goed , is simpel te bedienen en kan vele apps op de telefoon zetten waar onder ook whats app, wat ik niet verwacht had trouwens. Het uiterlijk van de telefoon is simpel maar dat is hij van binnen zeker niet..hij is snel met downlaoden en surfen, en makkelijk te bedienen, de meeste mensen hebben niet in de gaten wat deze telefoon allemaal kan, t,is bijna een smartfone, dus voor mensen die geen moderne telefoon willen hebben en toch internet en apps willen downlaoden is dit een aanrader. T,i s een klein handig toestel en makkelijk in je broek of binnen zak mee te nemen.

Minpunten:

Het kleine handige telefoontje heeft voor mij maar een nadeel en dat is dat het schermpje wat klein is maar da is ook alles.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia C5 5MP

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden