Vergelijk 3.327.603 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia C5-03

Ontdek hier alles over de Nokia C5-03: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia C5-03 accessoires.

Informatie over de Nokia C5-03

De Nokia C5-03 is een toestel dat simpel in gebruik is maar alles in zich heeft om zich een moderne smartphone te noemen. Deze Symbian S60 Touch telefoon blinkt uit in prijsvriendelijkheid. Voor een klein bedrag heb je de C5-03 namelijk al in huis. De Nokia C5 is familie van de C5-03. Groot verschil tussen beide toestellen is echter dat de reguliere C5 over een keypad beschikt. De C5-03-versie heeft echter een streepje voor omdat WiFi geïntegreerd is, dit in tegenstelling tot de C5.

 

Vormgeving

De Nokia C5-03 heeft een design dat doet denken aan een veelzijdige high-end smartphone. Het toestel heeft namelijk een 3.2 inch touchscreen dat 16 miljoen kleuren kan vertonen, de resolutie van het beeldscherm is 360 x 640 pixels. Tevens is het toestel erg licht, de C5-03 weegt namelijk maar 93 gram. Voor een Symbian smartphone is dit zeer weinig. Het toestel is overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar: zwart, groen, zilver en blauw.

E-mail en sociale netwerken

Deze Nokia kenmerkt zich o.a. door het eenvoudig bijhouden van sociale netwerken en andere contacten. Op het homescreen zijn namelijk enkele contactpersonen toe te voegen waar je veel contact mee hebt. Bij elk van deze personen is het mogelijk om een afbeelding te selecteren als je deze gewenste persoone wilt bellen of mailen. Ook is het zeer gemakkelijk om jouw e-mail te verbinden met de C5-03 zodat je meteen ziet hoeveel berichten er nog open staan in je inbox.Nokia C5-03

Algemene kenmerken

Multimedia is ook aanwezig. Er is namelijk een 5MP camera present die foto's kan maken en kan filmen. Je hebt dus altijd de mogelijkheid om haarscherpe foto's te schieten en video's te maken. De accucapaciteit is tevens goed verzorgd. De spreektijd bedraagt namelijk meer dan 11 uur en standby blijft de batterij maximaal 25 dagen vol.

De smartphone biedt daarnaast ondersteuning voor het 3G-netwerk, de C5-03 is dus uitstekend geschikt in combinatie met een abonnement inclusief internetbundel. Maar ook zonder abonnement is internetten mogelijk, de WiFi-functie zorgt er namelijk voor dat je bij hot-spots gratis onbeperkt kunt surfen op het web!

 

Oordeel over de Nokia C5-03 is zeer goed. Voor de prijs die je betaalt, krijg je namelijk een mooi en compleet Symbian toestel dat alles heeft wat je van een modere telefoon mag verwachten. Voor een uitgebreid overzicht van dit toestel bekijk je de Nokia C5-03 review die Neels schreef over dit toestel.

Nokia C5-03 reviews

Onze bezoekers geven de Nokia C5-03 een gemiddelde beoordeling van 7.
Bekijk Nokia C5-03 reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (mei 2011) door
De Nokia C5-03 is een spotgoedkope smartphone met een resistive touchscreen. In deze review wordt deze Nokia kritisch onder de loep genomen om te zien of je voor weinig geld ook echt over een goede smartphone beschikt. Nokia C5-03 review: Betaalbaar, licht en lange accuduur!
(januari 2013)

Pluspunten:

goed is overzichtelijk toetsenbord

Minpunten:

vrij ingewikkelde bediening

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia C5-03

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden