Vergelijk 3.033.547 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia C5

Ontdek hier alles over de Nokia C5 (C5-00): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia C5 accessoires.

Informatie over de Nokia C5

De Nokia C5 is het nieuwste toestel in de C-serie van Nokia. De C-serie modellen zijn mainstream modellen en de getallen staan voor betaalbaarheid. De 1 staat voor goedkoop en simpel en de C9 moet het duurste model worden. Dit model staat voor een goede kwaliteit voor een prima prijs! Er ook een variant met WiFi en touchscreen, de Nokia C5-03, en een variant met een 5 megapixel camera, de Nokia C5 5MP.

Compact en compleet

Het zogenaamde 'candybar' model ondersteunt UMTS, HSDPA, GPRS en Edge. Daarnaast ben je bij de C5 van GPS en Bluetooth voorzien. De Nokia heeft geen touchscreen en WiFi is helaas ook niet mogelijk. De 3.2 megapixel camera die erop zit, heeft een flitser en digitale zoom. Ook erg handig is dat Word, Excel, Powerpoint en PDF gebruikt kan worden op de C5. Email, MP3 en radio zijn andere functies waar dit toestel aan voldoet. Het koppelen van je telefoonboek aan je sociale netwerken is een fijn extraatje ten tijde van populaire netwerken als Hyves, Twitter en Facebook.

nokia c5

Navigatiesysteem

Ovi Maps

Een uitstekende extra bijkomstigheid is dat de Nokia C5 ook als navigatiesysteem kan dienen. Met het gratis te downloaden Ovi Maps, Nokia's eigen navigatieprogramma, in combinatie A-GPS kun je altijd en overal de weg vinden. Met de aanschaf van de Nokia C5 wordt een apart navigatiesysteem dus volledig overbodig gemaakt.

Algemene specificaties

Het toestel draait op Symbian S60 3rd Edition. Bluetooth 2.0 zit er op en ook een 3.5 mm audio jack ontbreekt niet bij de C5. Dit is zeer essentieel bij de C5 aangezien er een fm-radiootje en een mp3-speler op zitten. Het geheugen is door middel van microSD uitbreidbaar tot maar liefst 16 GB.

Nokia bewijst met deze telefoon dus maar weer dat klein niet slecht hoeft te zijn. Ondanks het geringe formaat beschikt het toestel namelijk over vrijwel alle functies die je mag verwachten van een smartphone. Wanneer ie exact in de winkels komt te liggen is nog niet helemaal duidelijk, maar de verwachting is dat de Nokia C5 in het tweede kwartaal van 2010 verkrijgbaar zal zijn in de kleuren wit en grijs.

Nokia C5 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia C5 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia C5

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden