Vergelijk 2.680.207 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia C3-01.5

Ontdek hier alles over de Nokia C3-01.5: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia C3-01.5 accessoires.

Informatie over de Nokia C3-01.5

De Nokia C3-01.5 is een upgrade van de Nokia C3-01. Er is alleen onderhuids het een en ander veranderd. Zo komt de C3-01.5 met een krachtiger processor en meer werkgeheugen. Dat maakt de Nokia wat vlotter dan zijn voorganger. Verder beschikt hij over dezelfde camera, flitser, netwerkmogelijkheden en FM-radio als de C3-01.

Belangrijkste specificaties van de Nokia C3-01.5:

  • 1000 MHz processor
  • 128 MB RAM
  • 5 megapixel camera met video-capaciteit
  • Touchscreen

Voor wie is de Nokia C3-01.5?

De Nokia is een echte wolf in schaapskleren. De 1000 MHz processor en het touchscreen zie je aan de buitenkant niet af. Het uiterlijk is strak en doet zakelijk aan. Toch kun je een hoop plezier met deze telefoon hebben. Vlot internet via 3G en het ingebouwde mailprogramma zorgen daarvoor. Ook WhatsApp is mogelijk op dit toestel. Mensen die behoefte hebben aan een sober uitziend toestel met toch stiekem veel functies, mogen de C3-01.5 eigenlijk niet overslaan.

 

Nokia C3-01.5 reviews

Onze bezoekers geven de Nokia C3-01.5 een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Nokia C3-01.5 reviews of schrijf zelf een review.

(februari 2012)

Pluspunten:

Dit is een heerlijke telefoon. Ik raak er meer en meer op gesteld nu ik er sinds 2 weken meer aan gewend ben. Ideaal voor mensen die niet houden van websurfen op de telefoon, maar een kwaliteits toestel willen zoals we van Nokia gewend zijn. Ik wilde een toestel zoals mijn oude 6300 , maar met een groter scherm voor het bekijken van fotos, en een betere camera en video. In dit opzicht ben ik tevreden al moet je de c3 01 wel neerzetten op een stabiele ondergrond om scherpe fotos te maken, vasthouden levert bij mij onscherpe fotos op.

Video kwaliteit heel goed, mooie kleuren, wel enige ruis maar geen probleem. De aparte cameraknop is handig om snel de camera te openen. Ik vind het S40 systeem zeer vloeiend en soepel werken, het loopt nooit vast en je hoeft de telefoon nooit opnieuw op te starten... het touchscreen is makkelijk te hanteren, ook lange lijsten met fotos bv scrollen prima, sneller dan de oude scrollknop, als je het onder de knie hebt. Switchen tussen menus gaat razendsnel , en met zo´ eenvoudig toestel hoef je natuurlijk ook niet te multitasken dus s40 voldoet prima hier.

De belkwaliteit is fantastisch, zeer goede heldere ontvangst en nooit drop calls. smssen zeer eenvoudig, evenals het onderhouden van adresboek en contacten.
Fijn is dat de oude groene en rode knoppen aanwezig zijn en je dus gewoon met 1 druk op de knop kunt opnemen, logboek kunt openen, zoals op oude nokia´s . Voor mij is dit belangrijk; ik kon mijn oude 6300 blind bedienen.
Belangrijkste : batterijduur. Na het stabiliseren van de batterij na enkele keren opladen doe ik ongeveer 4 dagen met batterij, maar als ik m wat meer gebruik 3 dagen, voor mij is dit te doen. Het grote scherm eet meer energie dus ze gaan niet zolang als de oude candybars maar veel langer dan smartphones.

Voor mensen die geen full touchscreen willen en niet internmetten met de telefoon maar een degelijk toestel willen dat nooit weigert of hapert, en die redelijke videos en fotos willen maken, is deze phone een aanrader.

Minpunten:

Originele nokia tune niet meegeleverd wel vele onbruikbare en idiote tunes.
Screen lock niet uit te schakelen of aan te passen.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia C3-01.5

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden