Vergelijk 2.680.207 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia C2-05

Ontdek hier alles over de Nokia C2-05: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia C2-05 accessoires.

Informatie over de Nokia C2-05

De Nokia C2-05 is een relatief eenvoudige slidertelefoon met enkele social-media toepassingen. Nokia richt zich met deze telefoon op mensen die van die toepassingen juist gebruik willen maken, maar geen dure telefoon aan willen schaffen. Het toestel ondersteunt Facebook en Twitter; de Nokia Browser is ook ingebouwd. De Nokia C2-05 heeft bovendien een mp3-speler en een simpele camera aan boord. Omdat het geheugen uitbreidbaar is met een MicroSD-kaart van maximaal 32 GB kan je, mocht je dat willen, flink wat muziek kwijt op de telefoon. Heb je behoefte aan een touchscreen? Kijk dan eens naar het grote broertje van de C2-05: de Nokia C2-03 Touch and Type.

Nokia C2-05Belangrijkste kenmerken

  • Applicaties voor Twitter en Facebook. Meer applicaties in de Nokia Store
  • Uitbreidbaar geheugen tot 32GB
  • Verkrijgbaar in o.a. roze, 'pauw'-blauw en 'dynamisch' grijs

Voor wie is de C2-05

Zoals eerder gezegd richt Nokia zich met de C2-05 op mensen die veel functies willen, maar een eenvoudige telefoon. Het ontwerp, in diverse kleuren beschikbaar, oogt fris. Door het 'slider'-mechanisme werkt de telefoon intuïtief en gemakkelijk. De mogelijkheden op sociale media-gebied zorgen ervoor dat de C2-05 voor iedereen geschikt die graag een telefoon wil waar veel mee kan, maar die toch eenvoudig is. 

Nokia C2-05 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia C2-05 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia C2-05

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden