Vergelijk 2.380.786 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia C2-01

Ontdek hier alles over de Nokia C2-01: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
De Nokia C2-01 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia C2-01

De Nokia C2-01 is de eerste telefoon van Nokia onder de 100 euro die over 3G-internet beschikt. Dat is dan ook het meest unieke aspect van deze verder redelijk standaard telefoon, met het uiterlijk van een klassieke Nokia-candybar.

Internet

Nokia C2-01

Laten we dan maar meteen met het meest onderscheidende aspect van de Nokia C2-01 beginnen. Het toestel ondersteunt UMTS (3G), wat betekent dat je lekker snel kunt surfen. Met een scherm van 2 inch zal het een wat andere ervaring zijn dan op een enorme smartphone, maar het is toch een leuk extraatje. Op de Nokia C2-01 zijn Facebook en de Ovi-store geïntegreerd en dus optimaal te gebruiken dankzij de snelle internetverbinding.

Overige eigenschappen

De Nokia C2-01 heeft een - voor een budgettoestel zeker prima - camera van 3.2 megapixels, met digitale zoom. Ook kan er naar zowel mp3'tjes als FM-radio worden geluisterd. Het toestel biedt verder ondersteuning voor Bluetooth, USB en Java en er is de mogelijkheid om een microSD-kaart tot 16GB te gebruiken.

De Nokia C2-01 is duidelijk een budgettelefoon. Veeleisendheid past dan ook niet bij een rond de 80 euro geprijsd toestel, zeker niet als er snel internet en een aardige camera aan boord zijn.

Nokia C2-01 reviews

Onze bezoekers geven de Nokia C2-01 een gemiddelde beoordeling van 6,7.
Bekijk Nokia C2-01 reviews of schrijf zelf een review.

(juli 2012)

Pluspunten:

De beeldscherm- en toetsenverlichting blijft aan tijdens het opladen (ik gebruik vrijwel altijd een autolader (met zelfgemaakte houder). Een leuke telefoon zonder veel extra's. Ik ben benieuwd hoe lang hij mee gaat

Minpunten:

1. Bij namen zoeken werkt het niet op een deel van de naam. Je moet dus erg goed opletten hoe je de namen invult want anders vind je ze niet meer terug.
2. Ik ben er niet achter hoe ik ongewenst internet kan uitschakelen, want dat zit niet in mijn abonnement.
(juli 2012)

Pluspunten:

goed telefoon eenvoudig tebedienen

Minpunten:

heel jammer is dat na ongeveer 4 a 5 dagen de accu leeg is wat kan daar aan gedaan worden het is ongeveer 4 a 5 weken gebruik

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia C2-01

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden