Vergelijk 2.435.259 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia C2-00

Ontdek hier alles over de Nokia C2-00: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia C2-00 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia C2-00

De Nokia C2-00 is een dual-sim toestel dat zich mag scharen onder het rijtje van complete budget-GSM's. Deze candybar kan namelijk vrij veel en heeft een zeer lage verkoopprijs. De C2 is zoals de naam al doet vermoeden de grote broer van de Nokia C1-00. De C2-00 is geschikt voor consumenten die een goedkope dual-sim telefoon prefereren die meer kan dan alleen twee sim-kaarten herbergen. De Nokia C2-01, de verbeterde opvolger, beschikkend over 3G-internet, is nu ook verkrijgbaar.

Dual-sim

Belangrijkste eigenschap van de C2-00 is de dual-sim functie. Het praktische aan het meenemen van twee nummers is het scheiden van zaken middels één toestel. Een privé sim-kaart en één voor werk in 1 toestel is namelijk mogelijk. Ook is het denkbaar om buitenlands en binnenlands bellen te scheiden.

Eigenlijk is dual-sim dus een zeer praktische functie, die er helemaal niet voor zorgt dat het toestel hoog geprijst wordt. In tegendeel; de Nokia C2-00 is zeer betaalbaar.

Overige functies

Nokia C2-00Naast de dual-sim functie kan deze candybar natuurlijk nog veel meer. Het GPRS-netwerk wordt bijvoorbeeld ondersteund. Een abonnement met een internetbundel is dus mogelijk. Het design van de C2-00 is ook goed verzorgd, er zijn weinig toestellen in deze prijsklasse waar zoveel aandacht is besteed aan de vormgeving. Verder is er veel aandacht besteed aan de multimedia. Er zit namelijk een FM-radio, MP3-speler en een VGA camera op. Overige eigenschappen zijn het Nokia Series 40 besturingssyteem, 396 uur standbytijd, 1.8 inch display en e-mail.

De Finse telecomproducent heeft met de C2-00 dus puik werk afgeleverd. Voor een klein bedrag is het namelijk mogelijk om een goed uitziende candybar aan te schaffen die beschikking heeft over de dual-sim functie.

Nokia C2-00 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia C2-00 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia C2-00

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden