Vergelijk 2.449.415 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia C1-02

Ontdek hier alles over de Nokia C1-02: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia C1-02 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia C1-02

De Nokia C1-02 is een low-end toestel met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Het toestel dat in vier verschillende kleuren verkrijgbaar is, is de kleine broer van de Nokia C1-01. Een voordeel van een eenvoudig toestel als deze is dat de vormgeving zeer compact is. De C1-02 past dan ook makkelijk in je broekzak en is zeer betaalbaar.
 

Functies

Functies waarover de C1-02 beschikt zijn onder andere Bluetooth, USB, FM-radio, MP3-speler en een uitbreidbare geheugencapaciteit tot maarliefst 32 GB. Het OS waar het toestel op draait heet Nokia Series 40 en de Java games zorgen voor de nodige ontspanning. Het display van de candybar is 1.8" groot en geeft 65.000 kleuren weer.

Nokia C1-02Wappen is mogelijk en MSN Messenger zit er ook op. Daarnaast biedt de C1-02 imap en pop mail aan. Een abonnement met internetbundel behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Een ander sterk punt is de spreek- en standbytijd. 10,5 uur kun je namelijk bellen met een volle accu en standby blijft de canbybar 21 dagen bruikbaar zonder de oplader tussendoor te gebruiken.

Nokia levert met de C1-02 dus weer een prima toestel af. Voor weinig geld heb je de kans om in het bezit te komen van een degelijke candybar die te verkrijgen is in Black, Dark Plum, Blue en Cool Grey.

Nokia C1-02 reviews

Onze bezoekers geven de Nokia C1-02 een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Nokia C1-02 reviews of schrijf zelf een review.

(december 2011)

Pluspunten:

Wat een verademing na al die smartphones die ik al gehad heb !
Perfect toestel

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia C1-02

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden