Vergelijk 2.380.785 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia C1-00

Ontdek hier alles over de Nokia C1-00: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia C1-00 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia C1-00

De Nokia C1-00 is een dual-sim toestel zonder veel poespas. Groot voordeel van de korte specificatielijst is de lage verkoopprijs. Ook de bediening is betrekkelijk makkelijk en het toestel is zeer compact. Naast de dual-sim optie heeft de C1-00 nog twee ijzersterke kenmerken. De eerste is de handige zaklamp. Ook in het donker ben je dus aan het juiste adres bij deze candybar. Tweede sterke punt is de stanby- en spreektijd. Deze zijn dermate lang dat je de oplader relatief weinig hoeft te gebruiken. De grote broer van het toestel is de Nokia C2-00, ook deze beschikt over dual-sim. Inmiddels zijn ook de Nokia C1-01 en de Nokia C1-02 verkrijgbaar.

Dual-SimNokia C1-00

Belangrijkste aan dit toestel is desalniettemin de dual-sim functie. Dit toestel kan dus twee sim-kaarten herbergen. Heel handig bijvoorbeeld bij het scheiden van privé zaken en werk. Daarnaast is het handig voor mensen die veel in het buitenland vertoeven. De twee sim-kaarten die erin kunnen, bieden dus enorm veel mogelijkheden bij het scheiden van zaken.

Overige functies

Standby gaat de accu namelijk 6 volle weken mee, de spreektijd bedraagt 13 uur. Met deze GSM hoef je dus niet snel te vrezen voor een lege accu. Dus naast het feit dat je niet meer 2 toestellen hoeft mee te nemen, kan de oplader dus voortaan ook thuis blijven. De accu houdt het namelijk toch wel een poosje uit!

Daarnaast is natuurlijk een bel- en SMS-functie geïntegreerd. Deze basisfuncties mogen op de C1-00 niet ontbreken. Een echt onderscheid maakt dit toestel met de zaklamp die erop zit. Zeer praktisch in het donker! Tenslotte heeft deze candybar ook nog de besschikking over een FM-radio. Aan muziek is dus ook gedacht.

Deze dual-sim telefoon van Nokia blinkt niet uit in veelzijdigheid. De prijs/kwaliteitsverhouding daarentegen is erg goed. Voor een klein bedrag ben je namelijk eigenaar van een eenvoudig toestel met dual-sim functie.

Nokia C1-00 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia C1-00 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia C1-00

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden