Vergelijk 2.474.179 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Asha 501 Dual SIM

Ontdek hier alles over de Nokia Asha 501 Dual SIM: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia Asha 501 Dual SIM is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia Asha 501 Dual SIM

De Nokia Asha 501 Dual SIM is een veelzijdige smartphone met een budgetprijsje. Dit toestel doet alles wat je van een smartphone zou verwachten, maar is voorzien van een veel lagere prijs dan veel andere smartphones. Daarnaast beschitk de Asha 501 over een stijlvol en stevig jasje dat gebaseerd is op Nokia's Lumia-toestellen zoals de Lumia 920. De Nokia Asha 501 Dual SIM is het broertje van de 'gewone' Nokia Asha 501 zonder dual-sim.

Belangrijkste Nokia Asha 501 Dual SIM specificaties

  • 3 inch LCD-touchscreen met resolutie van 240x320
  • 3,2-megapixelcamera voor foto's en video
  • Loopt op Nokia Asha OS, met apps voor onder andere Twitter en Facebook
  • Uitstekende batterijduur: gaat tot wel 2 maanden mee op stand-by!
  • Ondersteunt dual-SIM

Pluspunten van de Nokia Asha 501 Dual SIM

Het besturingssysteem van de Nokia Asha 501 Dual SIM is gebouwd als het ultieme OS voor instapmodellen. Kies je voor een Android-smartphone met een budgetprijsje, dan merk je al gauw dat dat besturingssysteem eigenlijk niet bedoeld is om ideaal te werken op zo'n goedkoop toestel. De Asha 501 Dual SIM heeft daar geen last van: alles loopt een stuk soepeler én is gemakkelijk in gebruik. Daarnaast ben je verzekerd van een uitstekende batterijduur, want het nieuwe Asha OS geoptimaliseerd om lang mee te gaan. Op stand-by gaat de Asha 501 Dual SIM zelfs bijna twee maanden mee voor de accu leeg is!

Het grootste pluspunt van de Nokia Asha 501 Dual SIM is misschien wel de erg lage prijs. Voor minder dan 100 euro haal je met de Asha 501 een toestel in huis met een 3 inch touchscreen, een 3,2 megapixel camera, en een stijlvol design. Daarnaast ondersteunt de Asha 501 populaire apps als Facebook en Twitter, en je krijgt zelfs een flink aantal gratis meegeleverd die je via de Ovi Store kunt downloaden.

Minpunten van de Nokia Asha 501 Dual SIM

Helaas ondersteunt de Nokia Asha 501 enkel 2G, en geen 3G. Daardoor zal mobiel internet niet al te snel zijn, en moet je misschien iets langer wachten voordat een webpagina geladen is. Aan de andere kant ondersteunt de Nokia Asha 501 wél WiFi, zodat je op veel plekken alsnog gebruik kunt maken van razendsnel (en gratis!) internet.

Nokia Asha 501 Dual SIM reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia Asha 501 Dual SIM review.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia Asha 501 Dual SIM

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden