Vergelijk 3.379.374 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Asha 300

Ontdek hier alles over de Nokia Asha 300: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(4 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia Asha 300 accessoires.

Informatie over de Nokia Asha 300

De Nokia Asha 300 ziet eruit als een simpele budgettelefoon, maar als je hem in handen hebt zul je worden verrast. De telefoon heeft namelijk zowel een touchscreen als een toetsenbord, voor een optimale bediening. Ook beschikt de Asha 300 over een indrukwekkende 1 GHz processor, internet via 3G en een 5 megapixel camera. Een wolf in schaapskleren dus. Wil je nét iets meer functies en een qwerty-toetsenbord? Kijk dan naar zijn grote broertje, de Nokia Asha 303.

Multifunctioneel en goedkoop tegelijkertijd

De Asha 300 is een multifunctionele telefoon. Het enige wat deze telefoon eigenlijk ontbeert is WiFi. Verder beschikt de Asha over alles wat je als telefoonbezitter vandaag de dag van een telefoon mag verwachten. Het opslaggeheugen kan worden uitgebreid met een MicroSD-kaart van maximaal 32GB. Het toestel beschikt over stembesturing. Je kan apps uit de Nokia Store installeren. Al met al een complete telefoon, in een nogal alledaagse behuizing. Wat dat betreft was Nokia hier wellicht wat te conservatief. De prijs voor een los toestel is echter niet hoog. Als je ziet wat je er voor terugkrijgt kan je de aanschaf van een Asha 300 zeker een goede deal noemen. 

Belangrijkste kenmerken

  • Toetsenbord én touchscreen
  • 1 GHz processor
  • 5 megapixel camera
  • 3G internet
  • Applicaties in de Nokia Store, zoals WhatsApp en Angry Birds

Nokia Asha 300 reviews

Onze bezoekers geven de Nokia Asha 300 een gemiddelde beoordeling van 7,7.
Bekijk Nokia Asha 300 reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (maart 2012) door
Met de Asha 300 brengt Nokia een telefoon op de markt die veel kan, en weinig kost. Eigenlijk is de hele Asha-familie op dit principe gebaseerd. Maar wat krijg je nou precies, en is dat genoeg? GSMinfo nam het toestel onder de loep. Nokia Asha 300 review
(januari 2015)

Pluspunten:

De asha 300 is een prima toestel voor wie wil telefoneren en fotograferen en filmen.Op al deze gebieden presteert dit toestel uitstekend.

Minpunten:

Minder: geen WiFi
(november 2012)

Pluspunten:

Klein, fijn, goedkoop, WhatsApppen werkt, wat wil je nog meer? Batterij is ook lekker lang mee.

Minpunten:

geen.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia Asha 300

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden