Vergelijk 3.064.782 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Asha 205 Dual Sim

Ontdek hier alles over de Nokia Asha 205 Dual Sim (RM-862): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia Asha 205 Dual Sim is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia Asha 205 Dual Sim

De Nokia Asha 205 Dual Sim is een goedkoop toestel waarmee je kunt internetten, gamen en Facebooken. Het heeft een volledig qwerty-toetsenbord en een aparte Facebook-knop. Er is ook single-sim versie verkrijgbaar: de Nokia Asha 205.

Belangrijkste kenmerken van de Nokia Asha 205 Dual Sim:

  • Supersnel typen met het volledige qwerty-toetsenbord
  • Aparte Facebook-knop zodat je altijd bij je favoriete social netwerk kunt
  • Gratis EA-spellen downloaden en spelen, bijvoorbeeld Bejeweled en Need for Speed
  • Internetten met de Nokia Xpress Browser
  • Met één aanraking foto's en contacten delen via de nieuwe Slam-feature!
  • Dual-sim: Verwissel SIM-kaarten zonder je toestel uit te schakelen.

Voor wie is de Nokia Asha 205 Dual Sim?

Deze telefoon beschikt over de mogelijkheid om twee simkaarten in het toestel te doen waardoor je op twee telefoonnummers bereikbaar bent. Dit is erg handig voor mensen met een zakelijke en privé-simkaart of voor gebruikers die vlakbij een landgrens wonen en twee providers hebben. De Nokia Asha 205 Dual Sim is verder een echte budgettopper met lekker veel mogelijkheden. Gamen, chatten, internetten en je vrienden op de hoogte houden via social media; het kan allemaal!

Pluspunten van de Nokia Asha 205 Dual Sim

De Asha 205 is een telefoon die voornamelijk is gericht op sociale media. Daar is hij dus vanzelfsprekend ook erg goed in. Met de ingebouwde Facebook-knop ga je direct naar je online vriendengemeenschap. Meer een fan van Twitter? Ook de Twitter-app is standaard geïnstalleerd op de Asha 205. Zo kan je met de Nokia alle kanten op.

Een ander groot voordeel van de Asha 205 is het ontwerp. Hip en vrolijk zijn de termen die de Asha 205 het best beschrijven. Dat komt niet alleen door het vernieuwende ontwerp, maar ook door de leuke kleuren waarin de Asha 205 wordt geleverd. Voor de patriotten onder ons is er zelfs een oranje versie, al kunnen we ons niet voorstellen dat Nokia die speciaal voor de Nederlandse markt heeft ontworpen.

Minpunten van de Nokia Asha 205 Dual Sim

Hoe breed de ondersteuning voor sociale media mag zijn, er ontbreekt een essentieel onderdeel. Op de Asha 205 kan namelijk geen WhatsApp worden geïnstalleerd. Ongelukkigerwijs is dat nu momenteel de meest populaire online chatdienst. De Asha 205 loopt die hype nu mis en dat is jammer.

Nokia Asha 205 Dual Sim reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia Asha 205 Dual Sim review.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia Asha 205 Dual Sim

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden