Vergelijk 2.401.927 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Asha 202

Ontdek hier alles over de Nokia Asha 202: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia Asha 202 accessoires.

Informatie over de Nokia Asha 202

De Nokia Asha 202 is onderdeel van de Asha-lijn, goedkope telefoons met een aantal smartphone-functies. Gezien de prijs die je voor de 202 betaalt krijg je er een hele hoop voor terug. Zo ondersteunt het toestel dual-sim, een 2,4 inch touchscreen en een alfanumeriek toetsenbord, ondersteunt het verschillende apps voor bijvoorbeeld Twitter en Facebook, en krijg je er de eerste 60 dagen veertig volledige EA Games bij. Mocht je geen behoefte hebben aan dual SIM, ga dan voor de Nokia Asha 203!

Belangrijkste kenmerken Nokia Asha 202

  • Dual SIM: gebruik twee SIM-kaarten met één telefoon!
  • Inclusief 40 gratis EA-games
  • Ondersteunt Twitter, Facebook en andere apps
  • 2,4 inch touchscreen

Voor wie is de Nokia Asha 202?

De Asha 202 is een ideaal toestel voor mensen die graag een goedkope smartphone willen hebben die over de meeste basisfuncties van zo'n smartphone beschikt. Gezien de prijs/kwaliteit verhouding zit je met de Nokia Asha 202 wel goed. Zo heeft de telefoon een dualsim, toetsenbord én een touchscreen, en bespaar je op je SMS-bundel omdat je met de Asha 202 kunt WhatsAppen. 

Pluspunten van de Nokia Asha 202

Het meest eenvoudige pluspunt dat je kunt verzinnen is op dit toestel van toepassing. De Asha 202 is spotgoedkoop voor een hedendaagse smartphone. Met een adviesprijs van 60 euro betaal je niet veel voor de functies die het toestel heeft.

Het toestel heeft de mogelijkheid om twee simkaarten in de telefoon te stoppen. Dit is ideaal voor als je je werk- en privételefoon bij elkaar wilt hebben, maar niet door elkaar wilt halen. Je kunt de simkaart er aan de zijkant in- en uithalen zonder het toestel uit te zetten, ideaal!

De Asha 202 ondersteunt de meeste apps, waaronder de populaire sociale netwerken Facebook en Twitter, zodat je gemakkelijk op de hoogte bent van de laatste updates van je vrienden en kennissen. Daarnaast heeft toestel ook Push-mail zodat je altijd op de hoogte van je nieuwe e-mails bent. Daarnaast krijg je er veertig gratis complete EA-games bij, waaronder topspellen als FIFA, De Sims en Need for Speed.

Minpunten van de Nokia Asha 202

Het enige, maar grote minpunt aan dit toestel is het ontbreken van een WiFi-ontvanger. Je zult altijd een data-abonnement bij je toestel moeten nemen wil je verbonden zijn met het internet. Dat is jammer, maar gezien de adviesprijs zul je naast je data-abonnement nog steeds besparen op deze telefoon, want zulke specificaties voor zo'n spotprijs zie je niet vaak!

Nokia Asha 202 reviews

Onze bezoekers geven de Nokia Asha 202 een gemiddelde beoordeling van 4.
Bekijk Nokia Asha 202 reviews of schrijf zelf een review.

(maart 2013)

Pluspunten:

Ziet er leuk uit maar niet meer dan dat.

Minpunten:

Gekocht als simlock-vrije telefoon.
De helft van de aanwezige functies werkt niet. Data pack?
Nokia en de verkopers zouden hier info over moeten geven.
Eenmaal ingelogd met pincode blijft het toestel altijd te gebruiken door jan en alleman.
Geen internet dus en geen email verkeer.
Kortom: weggegooid geld.
(oktober 2012)

Pluspunten:

Goedkoop!
Goed toestel voor erbij en lekker lange accuduur.
Prima gebruiksvriendelijk en lekker lange accuduur

Had ik al verteld dat ie goedkoop is

Minpunten:

Het is natuurlijk geen super smartphone ofzo. Maar wat wil je ook voor deze prijs. Bovendien hoeft deze niet iedere avond aan het sap.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia Asha 202

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden