Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 701

Ontdek hier alles over de Nokia 701: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia 701 accessoires.

Informatie over de Nokia 701

De Nokia 701 is een slanke, complete smartphone die als opvolger van de Nokia C7 geldt. Het meeste onderscheidende onderdeel is het 3.5 inch touchscreen, aangezien deze door de ClearBack-technologie ook buiten uitstekend zichtbaar en dus te gebruiken is. Bovendien noemt Nokia het haar helderste scherm tot nu toe. Andere opvallende eigenschappen zijn de 8 megapixel camera, de 1 GHz processor en Symbian Belle, de nieuwste versie van het besturingssysteem.

Nokia 701Voor wie is de Nokia 701?

Een specifieke doelgroep is voor deze Nokia 701 niet direct aan te wijzen. De smartphone voldoet aan bijna alle eisen en is zodoende geschikt voor iedereen die naar zo'n telefoon op zoek is. Als je je smartphone ook buiten goed wilt gebruiken, dan is deze 701 in elk geval een goede keuze.

Pluspunten van de Nokia 701

Door het ClearBack-scherm is de 701 een van de weinige smartphones die ook buiten te gebruiken is, maar er zijn nog meer pluspunten. De 8 megapixel camera met dubbele zoom en dubbele LED-flits is erg sterk, eens te meer omdat je er ook nog video's in HD-kwaliteit mee maakt. Dan is er nog de 1 GHz processor, die het toestel tot een krachtig beestje maakt en de wachttijden (op het laden van apps) beperkt tot een minimum.

Minpunten van de Nokia 701

Hoewel op Symbian ook populaire applicaties als Facebook en WhatsApp zijn te gebruiken, biedt het besturingssysteem van Nokia in totaliteit een stuk minder dan apps dan concurrenten Android en iPhone.

Belangrijkste kenmerken

  • 3,5 inch ClearBack-scherm dat zowel binnen als buiten nog goed zichtbaar is
  • Heeft NFC, wat betalen met je mobieltje mogelijk maakt
  • Twee camera's, waarvan één met dubbele zoom en LED-flits

Nokia 701 reviews

Onze bezoekers geven de Nokia 701 een gemiddelde beoordeling van 9.
Bekijk Nokia 701 reviews of schrijf zelf een review.

(juli 2012)

Pluspunten:

Ik ben erg tevreden met deze telefoon, ik had wat twijfels toen ik 'm kocht maar achteraf absoluut geen spijt van gehad.

Het is een gebruiksvriendelijke telefoon, alles wat je wil doen gaat gemakkelijk en snel. Ook de audio en foto's zijn goed (zoals een echte Nokia betaamt). Een minpunt is dat ie niet erg dun is, Nokia schijnt daar nogal moeite mee te hebben. Heb namelijk nog geen Nokia gevonden onder de 10 mm.

-Goed in de hand, je kan 'm ook prima met één hand gebruiken
-Batterij gaat 2 dagen mee
-Display is erg scherp
-Sterk materiaal
-Snelle en handige zoekfunctie

Minpunten:

-Foto's in het donker zijn van mindere kwaliteit
-Foto's gemaakt door de camera aan de voorkant zijn niet heel scherp
-Geen HD-uitgang
-Iets dunner was mooi geweest
(november 2011)

Pluspunten:

perfect
De telefoon is voorzien van Symbian Belle, een en al pracht, geheel naar wens in te stellen.
Ik had hiervoor een C7. Deze had soms nog een vertraging, bijv bij het beeindigen van een gesprek, de 701 totaal niet meer.
Van Nokia kaarten is gisteravond nog een update binnen gekomen.
(het navigeren werkt prima offline, dus ook in het buitenland, niet elk puberjournalistje heeft dat door zag ik bij een review).

Minpunten:

in plaats van de ingebouwde browser gebruik ik Opera Mini. (omdat deze browser de webpagina comprimeerd op zijn eigen servers of zo, werkt e.e.a erg snel)

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 701

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden