Vergelijk 2.359.319 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 700

Ontdek hier alles over de Nokia 700: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia 700 accessoires.

Informatie over de Nokia 700

De Nokia 700 is de compactste Nokia-smartphone die er is. Het toestel is erg smal en weegt slechts 96 gram, maar beschikt desalniettemin over zeer goede eigenschappen. De Nokia 700 draait op Symbian Belle, de nieuwste versie van haar besturingssysteem, en bevat een krachtige 1 GHz processor. Het AMOLED-scherm is 3.2 inch groot en de camera biedt een sterkte van 5 megapixels. Vanwege de lange batterijduur en de milieuvriendelijke materiaal belooft de Nokia 700 een van de meest milieuvriendelijke smartphones te zijn.

Nokia 700Voor wie is de Nokia 700?

De Nokia 700 heeft een 'groen' karakter en is dus bedoeld voor mensen met een milieuvriendelijke instelling die toch een complete smartphone willen. Daarnaast is de 700 interessant als je op zoek naar een klein en compact toestel. De telefoon onderscheidt zich hiermee van andere, qua eigenschappen, gelijkwaardige smartphones.

Pluspunten van de Nokia 700

De aanwezigheid van een 1 GHz processor is een groot voordeel en hetzelfde geldt voor Symbian Belle. De combinatie van beide moet zorgen voor optimale snelheid en gebruiksgemak. Bovendien kan de batterij, bij niet al te intensief gebruik, erg lang mee. Een laatste pluspunt is de mogelijkheid om video's in HD-kwaliteit op te nemen.

Minpunten van de Nokia 700

Het compacte scherm kan natuurlijk ook een nadeel zijn, omdat de video-ervaring zo wat minder wordt. Maar als je bewust voor dit formaat kiest, geldt dit natuurlijk minder.

Belangrijkste kenmerken

  • Nokia's meest compacte smartphone
  • Gemaakt van milievriendelijke materialen
  • 1 GHz processor, 3,2 inch AMOLED-touchscreen
  • Batterij gaat erg lang mee

Nokia 700 reviews

Onze bezoekers geven de Nokia 700 een gemiddelde beoordeling van 7,7.
Bekijk Nokia 700 reviews of schrijf zelf een review.

(december 2013)

Pluspunten:

goede display, lange batterijduur, zeer compact formaat, stabiel besturingssysteem, mooie materiale (alu en gorilla glass) en erg belangrijk: gratis offline navigatie. Dit is erg handig wanneer ik in het buitenland zit of op vakantie ga; ik download de kaarten van tevoren en ben niet afhankelijk van WiFi spots.

Minpunten:

Hij is klein, dus Whatsapp is een kwelling. Daarentegenzorgt dat er ook voor dat je niet verslaafd raakt! Verder helaas weinig appsupport voor Symbian, dus je kan niet meedoen met de spellen die iedereen speelt.

Al met al voor deze prijs een zeer goed toestel!
(december 2012)

Pluspunten:

Als je het toestel gewoon als telefoon gebruikt, gaat de batterij echt lang mee
Makkelijk in gebruik
Lichtgewicht

Minpunten:

Soms lukt het downloaden van games niet helemaal
Als je het toestel niet alleen als telefoon gebruikt maar ook games speelt en video's bekijkt, kan je elke dag opladen!

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 700

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden