Vergelijk 2.474.179 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 7 Plus reviews

Nokia 7 Plus mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(4 reviews )
De Nokia 7 Plus is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
3 reviews geplaatst Review schrijven
GSMinfo.nl review (mei 2018) door
De Nokia 7 Plus is de nieuwe middenklasser van HMD Global. Met zijn metalen behuizing met fonkelrode accenten valt hij gegarandeerd op tussen de rest van de meute. Maar hoe bevalt hij in praktijk? In deze uitgebreide review hebben we alle voors en tegens voor je op een rij gezet. Nokia 7 Plus review
(oktober 2018)

Pluspunten:

Hij is niet te groot en niet te klein, updates zijn fijn. Android loopt lekker en hhet toestel is ook zeker vlot genoeg voor mij, weinig te klagen dus.

Minpunten:

Ik mis af en toe net iets meer kwaliteit in de camera. maar dat zit natuurlijk ook al in de prijs
(augustus 2018)

Pluspunten:

De Nokia 7+ is sinds mensenheugenis mijn beste toestel. De absoute troef is ongetwijfeld het gebruik van Android one in uitstekende hardware heel aantrekkelijk geprijsd. Door het gebruik van Android One is het toestel enorm goed geoptimaliseerd en werkt het ondanks de minder krachtige processor net zo behoorlijk als de dure duizend euro kostende concurrenten. Het updatebeleid dat Nokia hanteert is een prachtig voorbeeld naar heel de telecomsector die een zootje hebben gemaakt van Android.

Minpunten:

Een tweede speaker boven had welkom geweest gezin de kin en bovenzijde zo breed zijn. Verder kan niets bedenken voor deze topper.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden