Vergelijk 3.498.403 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 6710 Navigator

Ontdek hier alles over de Nokia 6710 Navigator: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia 6710 Navigator accessoires.

Informatie over de Nokia 6710 Navigator

 

De Nokia 6710 Navigator mag gezien worden als de opvolger van de 6210 Navigator. De telefoon is net weer wat sneller dan zijn voorganger, GPS werkt beter en er zijn nieuwe applicaties van Nokia Maps. Net als de 6720 Classic komt de 6710 Navigator met een 5 megapixel camera, 3G-internet en WiFi.

 

Design

Zoals gezegd lijkt de Nokia 6710 Navigator in sterke mate op de 6210 Navigator. Het toestel is iets ergonomischer gebouwd, maar dit haast niet zichtbaar. Onder het 'navigator' logo bevindt zich een streep, en niet zonder reden. Dit is namelijk een aanraakgevoelige zoom balk die niet alleen werkt in de navigatie-applicatie, maar ook in de web browser en gallerij.

Verder zijn aan de voorzijde een aantal knoppen te vinden. Zo is er een speciale knop voor het activeren van de Ovi Maps, wat erg handig is voor het snel bereiken van deze functie. Verder zit aan de rechterzijde een volume knop en een cameraknop.

Functies

De Nokia 6710 is vooral gemaakt om je naar de juiste bestemming te helpen, of dit nu in een motorvoertuig of te voet is. Om dit te garanderen heeft Nokia het toestel voorzien met de nodige diensten en accessoires. Zo krijg je standaard een car kit met houder mee, zodat je hem gemakkelijk in de auto kunt plaatsen. Nokia Ovi Maps is hier gratis te downloaden.

Naast navigatie beschikt de 6710 over HSDPA, WiFi en Bluetooth als verbindingen. Verder is er een prima 5 megapixel camera aanwezig.

Performance

De 6710 wordt aangedreven door een ARM11 600MHz processor, zodat de software snel en zonder haperingen werkt. De speakers kunnen hardgenoeg zodat je de voice commands van Ovi Maps goed kunt horen.

De spreektijd van het toestel bedraagt 7.5 uur en de standbytijd zo'n 19 dagen. Bij intensief gebruik van de navigatie, af en toe internetten, mailen en bellen houdt het toestel het zo'n kleine 5 dagen vol.

In onderstaand Nokia reclamefilmpje krijg je een beeld van de mogelijkheden van de 6710 Navigator

Nokia 6710 Navigator reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia 6710 Navigator review.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 6710 Navigator

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden