Vergelijk 3.032.669 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 6700 Slide

Ontdek hier alles over de Nokia 6700 Slide: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia 6700 Slide accessoires.

Informatie over de Nokia 6700 Slide

De Nokia 6700 Slide is een mobieltje voor de opgewekte beller. Het is een telefoon uit de middenklasse en hoewel het aanbod aan eigenschappen niet enorm groot is zijn alle basisfuncties wel aanwezig. Nokia heeft ook een klassieke variant van dit toestel in de vorm van de Nokia 6700 classic.

Uitstraling en afmetingen
De Nokia 6700 Slide heeft een frisse uitstraling en is een klassieke slider. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zowel in het roze, grijs, blauw, paars, rood en groen.
Daarnaast is de 6700 Slide met zijn 9.5cm lengte een klein en compact mobieltje. Handig dus om in je broekzak mee te nemen.

Eigenschappen
Zoals gezegd is de 6700 Slide voorzien van alle basisfuncties: Bluetooth, USB, MP3-speler en FM-radio. Aanvullend heeft hij een 5MP camera met digitale zoom en flits. Ook heeft hij een tweede camera van 0.3MP wat vooral handig is voor het videobellen.
Een groot voordeel daarnaast is de 3G connectiviteit waarmee snel internet gegarandeerd is. Het is wel jammer dat WiFi ontbreekt, maar dat zou de prijs ook meteen opvoeren.

Accu en geheugen
De accu is er één van het veelgebruikte type Lithium-ion. Met zijn capaciteit van 860mAh is een spreektijd van 240 minuten te halen en een standbytijd van 300 uur.
Het intern geheugen bedraagt 45MB en is via een microSD kaart op te waarderen tot een geheugen van 16GB. Een 2GB microSD kaart wordt standaard bijgeleverd.

En verder..
De Nokia 6700 Slide is een compact mobieltje met een gewicht van 110 gram. Hij draait op het besturingssysteem Symbian S60. Tot slot hebben we nog een video waarin kort en bondig de 6700 Slide gepresenteerd wordt.
 

Nokia 6700 Slide reviews

Onze bezoekers geven de Nokia 6700 Slide een gemiddelde beoordeling van 4,5.
Bekijk Nokia 6700 Slide reviews of schrijf zelf een review.

(maart 2011)

Pluspunten:

goede camera

Minpunten:

het geheugen crasht regelmatig na aansluiten op de computer. De mooie foto's zijn dan helaas weer verdwnenen.

Onbetrouwbaar toestel !
(augustus 2010)

Pluspunten:

Lekker overzichtelijk en snel. Past ook in iedere broekzak.

Minpunten:

Hoe krijg ik in hemelsnaam die verrekte energie-besparende-stand uit? Heel vervelend als je na twee seconde alweer zwart beeld hebt.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 6700 Slide

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden