Vergelijk 2.027.879 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 5800 XpressMusic reviews

Nokia 5800 XpressMusic mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(6 reviews )
De Nokia 5800 XpressMusic is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
6 reviews geplaatst Review schrijven
(juli 2011)

Pluspunten:

internet
gebruiksvriendelijk
specificaties

Minpunten:

formaat
camera
geen msn
(mei 2009)

Pluspunten:

fijn toestel

Minpunten:

de accu is in een dag leeg en dan doe ik er verder niks mee staat aleen aan
(maart 2009)

Pluspunten:

Ten eerste mijn complimenten voor deze website, ik heb hier goed mijn beslissing kunnen nemen over welke telefoon ik moest kopen, dank aan GSMINFO!

Over de Nokia 5800 XpressMusic: ik heb deze telefoon gekozen omdat veel mensen mij deze aan hadden geraden en ik op zoek was naar een niet al te dure telefoon met touchscreen en wifi en dat soort zaken. Mijn keuze kwam al snel bij de 5800 XpressMusic hoewel ik in eerste instantie ook nog twijfelde of ik niet beter de LG Cooky kon nemen die nog goedkoper is, maarja die had dan weer geen Wifi en dat wilde ik nou juist zo graag.

De camera is niet echt om naar huis over te schrijven maar als je zoals ik niet echt behoefte hebt aan een super camera dan voldoet de 3.2 megapixel camera prima.

Ik moet zeggen dat de 5800 erg snel reageert en dat ik eigenlijk helemaal niet verwacht. wanneer je de telefoon kantelt veranderd het scherm meteen in landscape modus en ik kan nnu uit ervaring vertellen dat je daarmee echt over het internet surft alsof het een kinderspel is, dat is wel iets anders dan op mijn oude Sony Ericson telefoon waarbij ik gewoon een half uur nodig had om een pagina te in zijn geheel te kunnen bekijken.

Het touchscherm doet het voor mij ook prima en is lekker gevoelig zodat je niet op het scherm hoeft te rammen voordat er iets gebeurt.

Het geluid, tja ik kan er niets anders over zeggen dan dat ik niet zou weten hoe de kwaliteit beter zou kunnen zijn dan dit>???? Ik gebruik de telefoon gewoon als MP3 speler en dat werkt echt als een trein en ik heb nog nooit problemen gehad.

Last but not least kun je voldoende op de telefoon kwijt. Je kunt gemakkelijk een extra memory kaart tot 16gb (dacht ik) toevoegen en er zit 8gb microSD geheugenkaartje bij... niet dat ik die ooit vol krijg HaHa! Maarja misschien iemand anders wel :)

Kortom, voor het geld is de Nokia 5800 Xpressmusic een telefoon die echt alles wat je van een moderne telefoon mag verwachten op perfecte wijze aanbiedt.

Minpunten:

Ok Ok, omdat jullie er om vragen heb ik hard gezocht en nagedacht over minpunten maar eerlijk gezegd heb ik niet echt iets waarover ik ontvreden ben. Twee dingen die wel beter hadden gekund maar toch echt niet noemenswaardig zijn: het scherm mag van mij nog ietsjes groter maar ik snap dat de telefoon dan weer niet in je broek past :P. En in de zon is het soms lastig om alles op het scherm goed te zien, niet de ideale telefoon voor op het strand dus (tenminste, als de zon schijnt).
(februari 2009)

Pluspunten:

Ik heb deze telefoon twee weken geleden gekocht en ik ben er zeer tevreden over. het touchscreen werkt echt fijn en de geluidskwaliteit is ook erg goed. Het is vooral een gebruiksvriendelijke telefoon en de prijs van de Nokia 5800 xpressmusic is ook niet te hoog.

Minpunten:

Hij zou IETS kleiner mogen. De camera is niet echt geweldig maar je kunt er prima mee uit de voeten.
(februari 2009)

Pluspunten:

Mooi groot scherm, fijne gebruikersinterface, veel mogelijkheden en functies. Ik heb deze telefoon via deze site besteld en gisteren binnen gekregen, mijn eerste indrukken zijn in ieder geval goed. De combinatie van snel internet en GPS werkt perfect als navigatie!

Minpunten:

Nog geen gevonden!
(januari 2009)

Pluspunten:

Ik heb deze eerste fulltouchscreen telefoon van nokia nu een week in bezit en moet zeggen dat hij erg bevalt! Mijn vorige telefoon was een N78 dus ik voelde me meteen erg vertrouwd met het symbian platform, de gebruiksvriendlijkheid is trouwens sowieso erg goed en in tegenstelling tot de N78 ga je met de 5800 wel vlot door alle menus heen. Verder heeft deze telefoon alles wat je kan verwachten van een moderne smartphone: snel internettten met 3g of wifi, routelannen met GPS en natuurlijk bluetooth. De camera doet het bij voeldoende licht prima, bij lagere lichtsterkte helaas wat minder. De Nokia 5800 is een smarphone met een midrange prijs maar high-end functies!

Minpunten:

Zoals ik al eerder zei: de fotokwaliteit van de kamera laat binnen te wensen over. De multimedia functies zijn over het algemeen genomen goed maar in vergelijking met bijvoorbeeld de iphone toch wat karig. Ook kan ik sommige oude functies van mijn N78 niet meer vinden op de nieuwe versie van symbian.
Wat vind jij van de Nokia 5800 XpressMusic? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden