Vergelijk 3.327.603 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 5530 XpressMusic

Ontdek hier alles over de Nokia 5530 XpressMusic: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia 5530 XpressMusic accessoires.

Informatie over de Nokia 5530 XpressMusic

De Nokia 5530 is een nieuw muziekmobieltje in de XpressMusic lijn van het bedrijf. Qua eigenschappen en uiterlijk lijkt de telefoon erg veel op zijn grote broer, de Nokia 5800. Zo beschikt de telefoon over een 2.9 inch groot touchscreen en een uitgebreide muziekspeler met radio en RDS.
Je kunt echter meer doen met dit toestel dan alleen muziek luisteren. Zo heeft de 5530 een 3.15 megapixel camera aan boord, dezelfde als de 5800. Internetten geschiedt via GPRS, maar gelukkig wordt WiFi wél ondersteund zodat je thuis toch lekker snel het internet op kunt.

Het uiterlijk

De Nokia 5530 XpressMusic is Nokia's tweede touch screen mobieltje. De telefoon wordt, afgezien van een opneem-, een ophang- en een backtoets volledig via het 2,9 inch scherm bestuurd. Om het scherm is een mooie behuizing gemaakt van roestvrij staal. Dit geeft de telefoon een futuristisch maar toch ook stijlvol tintje. Bovendien is hij met een afmeting van 104 x 49 x 13 mm ook nog eens lekker compact!

Connectiviteit

Je kunt het internet op met de Nokia 5530. Dit moet echter wel via het langzamere GPRS. Gelukkig beschikt de telefoon wel over een WiFi verbinding, zodat je thuis of op hotspots toch lekker snel kunt internetten, je mail kunt ophalen of kunt MSN'en!

Andere verbindingen die we kunnen noemen zijn bluetooth en een USB-verbinding voor bestandsoverdracht met de PC.

Multimedia

Natuurlijk is de Nokia 5530 XpressMusic voornamelijk gericht op muziek en video. De telefoon beschikt dan ook over een zeer krachtige mp3-speler die de formaten mp3, AAC, WMA en WAV ondersteunt. Verder kun je ook naar de radio luisteren (met RDS!) wanneer je je eigen muziek beu bent. Het geheugen van de 5530 is uitbreidbaar, zodat je altijd genoeg muziek en video bij je kunt hebben! Nog een leuke eigenschap is de TV-out, zodat je plaatjes en video ook op je TV kunt laten tonen.

Verder heeft de Nokia 5530 een 3,2 megapixel camera aan boord, dezelfde als die van de Nokia 5800. Deze maakt foto's van redelijke kwaliteit, al moet je geen fotografische hoogstandjes verwachten. Voor snelle kiekjes (ook in het donker, dankij de dual led-flits!) is de camera echter prima geschikt.

Andere specs

De Nokia 5530 heeft een spreektijd van 294 minuten en een standbytijd van 336 uur. Het toestel wordt uitgebracht in vijf kleuren: Red on black, Blue on white, Yellow on white, Grey on black en Pink on white.

In de onderstaande video worden de belangrijkste functies en vooral het homescreen van de Nokia 5530 XpressMusic uitgelegd.

Nokia 5530 XpressMusic reviews

Onze bezoekers geven de Nokia 5530 XpressMusic een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Nokia 5530 XpressMusic reviews of schrijf zelf een review.

(juli 2011)

Pluspunten:

Ik vind deze een zeer goede gsm, mooi uiterlijk, alle applicaties zijn aanwezig,
wel een aanrader!!

Minpunten:

Soms traag, en scherm dat af en toe blijft hangen
(januari 2010)

Pluspunten:

mooie telefoon, wifi, symbian dus smartphone functies zoals een app store. geweldig uiterlijk!

Minpunten:

telefoon soms een beetje traag, scherm bij tijd en wijle beetje klein

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 5530 XpressMusic

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden