Vergelijk 2.421.450 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 3.4

Ontdek hier alles over de Nokia 3.4: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Nokia 3.4

Nokia blijft stevig aan de weg timmeren, en inmiddels is dat best een mooie weg. Op ieder prijspunt tussen de 80 en de 600 euro heeft Nokia iets te bieden. Het mooie hierbij is dat die telefoons er goed uitzien, lange software-ondersteuning krijgen en ook nog eens prettig zijn in gebruik. Zo is er bijvoorbeeld deze Nokia 3.4, een toestel met veel te bieden voor een lage prijs. Mocht de prijs je nog net iets te hoog liggen dan kunnen we overigens de Nokia 2.4 aanraden; dezelfde software, iets ander pakketje.

De Nokia 3.4 komt goed uitgerust uit de doos. Met Android 10, en een lidmaatschap van het Android One-programma, kun je goed vooruit met de miljoenen apps in de Google Play Store. Deze apps worden netjes geopend door de prima octacore-processor die in het hartje van dit toestel draait. De Snapdragon 460, afkomstig van Qualcomm, neemt het toestel verder op sleeptouw. Gewapend met 3GB werkgeheugen kunnen je apps vrij vlot openstaan zonder lange wachttijd.

Belangrijkste specificaties van de Nokia 3.4

  • 6,39 inch ips lcd scherm met een HD+-resolutie
  • Snapdragon 460-chipset, bijgestaan door 3GB werkgeheugen
  • 13-, 5- en 2-megapixelcamera's achterop, 8-megapixelselfiecamera
  • Android 10, onderdeel van Android One
  • 4000 mAh accucapaciteit

Pluspunten van de Nokia 3.4

Android One zal niet voor iedereen evenveel betekenen. Het is een programma van Google waarbij een fabrikant haar toestellen moet voorzien van minimum specificaties in ruil voor betere software-ondersteuning. Als onderdeel van het Android One-programma, kun je met de Nokia 3.4 rekenen op 2 grote updates van het besturingssysteem en ook nog eens 3 jaar lang beveiligingsupdates. Qua veiligheid zit dat dus wel snor.

Wat de Nokia 3.4 zo aantrekkelijk maakt is de prijs. Voor een relatief lage prijs kun je in de Nokia 3.4 haast alles tegenkomen wat je in een moderne smartphone zou mogen verwachten. Van de software-ondersteuning tot de camera-installatie kun je er keurig mee vooruit. De prijs van de Nokia 3.4 wordt zo laag gehouden doordat er op andere punten wat beknibbeld wordt. Zo is de behuizing van duurzamer plastic in plaats van breekbaar glas.

Minpunten van de Nokia 3.4

Hoewel een accu met een capaciteit van 4000 mAh niet noodzakelijk klein te noemen is, had er misschien een iets grotere accu in het toestel gemogen. Met 4000 mAh kom je makkelijk de dag door en als je je wat inspant kun je waarschijnlijk de tweede dag ook nog een heel eind komen, jammer allen dat het toestel geen snelladen ondersteunt. Het laden duurt ietsje langer, maar je kunt nog steeds een heel eind komen met een volle accu.

Nokia 3.4 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia 3.4 review.

Tip: Vergelijk Nokia 3.4 prijzen met abonnement vanaf € 11,50

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 3.4

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden