Vergelijk 2.473.888 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 2720 Flip

Ontdek hier alles over de Nokia 2720 Flip: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Nokia 2720 Flip

De Nokia 2720 Flip is een klassieke telefoon met een modern randje. De klassieke klaptelefoon draait nog steeds geen Android, maar heeft wel de nodige apps én ondersteunt de Google Assistent. Verder is het een telefoon zoals je die vroeger vaak  zag: stevig, een batterijduur van een week en natuurlijk een klapmechanisme. Een toetsenbord ontbreekt; je zal met T9 aan de slag moeten als je langere WhatsApp-berichten wil sturen.

Belangrijkste Nokia 2720 Flip specificaties

  • Compacte, in te klappen behuizing
  • Stevige batterijduur van ruim een week
  • Voorzien van WhatsApp en Google Assistant
  • Heeft 4G-ondersteuning
  • 2 megapixel camera met led-flitser

Pluspunten van de Nokia 2720 Flip

Het belangrijkste van de Nokia 2720 Flip zit hem in de combinatie van mogelijkheden. Je hebt een toestel met een indrukwekkende batterijduur. Volgens de fabrikant kan het toestel 27 dagen in standby volhouden. Daarnaast is het apparaat behoorlijk kaal, maar één belangrijke feature ontbreekt niet: de ondersteuning voor WhatsApp. Daarmee krijg je een telefoon waarmee je perfect kan onthaasten zonder helemaal onbereikbaar te zijn.

Een ander voordeel is de Google Assistent die standaard in de Flip zit ingebouwd. Met flink wat ondersteunde commando's kan je eenvoudig tegen de telefoon praten en hoor je gelijk het antwoord. Handig als je wil weten of het gaat regenen, het druk is op de weg of als je niet weet hoe lang je nog hebt tot je volgende afspraak. Met de Google Assistent heb je binnen een handomdraai antwoord op al die vragen.

Minpunten van de Nokia 2720 Flip

Qua functionaliteit is het prima, maar valt het natuurlijk in het niet bij wat de gemiddelde smartphone te bieden heeft. Ook moet je niet verwachten dat je geweldige foto's gaat maken met de aanwezige 2 megapixel camera. De daarbij geleverde led-flitser ga je naar alle waarschijnlijkheid alleen gebruiken als zaklamp.

Nokia 2720 Flip reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia 2720 Flip review.

Tip: Vergelijk Nokia 2720 Flip prijzen met abonnement vanaf € 10,00

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 2720 Flip

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden