Vergelijk 2.457.904 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 222

Ontdek hier alles over de Nokia 222: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia 222 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia 222

De Nokia 222 is een simpele, goedkope mobiele telefoon. Deze telefoon kent geen fratsen, en dat scheelt aanzienlijk in de prijs én in de accuduur. Waar je een moderne smartphone doorgaans dagelijks moet opladen, houdt de 222 het gerust een paar dagen zonder opladen vol. Op stand-by kan de Nokia 222 zelfs weken zonder opladen! Daarmee is dit een ideaal back-up toestel, of een alternatief voor een smartphone. Zo ben je toch nog altijd en overal bereikbaar. Je kunt ook kiezen voor de Nokia 222 Dual SIM, mocht je twee simkaarten tegelijk willen geruiken.

Belangrijkste Nokia 222 specificaties

  • 2,4 inch scherm met resolutie van 240x320 pixels
  • 2 megapixelcamera achterop, geen frontcamera
  • Opslagruimte uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • Voorzien van MP3-speler en FM-radio
  • Batterij gaat meerdere weken mee op stand-by

Omdat de Nokia 222 zo goedkoop is, moet je niet teveel features verwachten. Het toestel is vooral bedoeld om te bellen en sms'en. Er is bijvoorbeeld geen touchscreen aanwezig: besturing gaat via het numerieke toetsenbord. Ook kun je met de Nokia 222 niet het internet op, dus verwacht geen WhatsApp of Facebook. Wel zit er een MP3-speler ingebouwd, al moet je daarvoor wel een geheugenkaartje in het toestel stoppen. Kleine extra features, zoals een Zaklamp-optie en een alarmfunctie zijn alles wat je verder moet verwachten.

Nokia 222 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia 222 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 222

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden