Vergelijk 2.219.871 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 2.3

Ontdek hier alles over de Nokia 2.3: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia 2.3 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia 2.3

Nokia is jaren weggeweest van het GSM-toneel maar is sinds een aantal jaar weer fanatiek aan het produceren. Nokia brengt in nagenoeg iedere categorie telefoons op de markt. Van budget-smartphones en klassieke feature-phones tot tough-phones. De Nokia 2.3 is de opvolger van de Nokia 2.2 en komt daarmee binnen aan de onderkant van het budgetsegment. Dat wil niet zeggen dat het toestel niets te bieden heeft. Sterker nog, net de Nokia 2.3 kun je alle gebruikelijke smartphonecapriolen uithalen als filmen, foto's maken en deze delen via WhatsApp of andere sociale media.

Ondanks de prijs is de Nokia 2.3 een smartphone in hart en ziel. Met de processor zul je uiteraard geen snelheidsrecords gaan breken maar apps als Facebook, Instagram en Pinterest zullen probleemloos draaien. Ook zul je geen foto's schieten die in een kunstgalerij komen te hangen, al kun je prima foto's maken met de Nokia 2.3. Het belangrijkste aan de Nokia 2.3 is dat je geen tweede hypotheek hoeft te nemen om het toestel aan te schaffen. Ook ben je verzekerd van goede nazorg op softwaregebied.

Belangrijkste specificaties van de Nokia 2.3

  • 6,2 inch HD+-touchscreen
  • MediaTek Helio A22-processor, gesteund door 2GB werkgeheugen
  • 13-megapixelcamera achterop, 5-megapixelselfiecamera
  • 32GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • Draait op Android 9.0 Pie, Android One-programma

Pluspunten van de Nokia 2.3

Wanneer je op pad gaat met je smartphone, of je nou naar je werk gaat of naar de bossen, is het fijn om te weten dat je toestel het volhoudt. Daarmee bedoelen we dat het handig is wanneer het toestel aan kan blijven. Om dat voor elkaar te krijgen heeft Nokia de Nokia 2.3 uitgerust met een flinke accu. Met een capaciteit van maar liefst 4000 mAh kun je een flinke tijd vooruit met de Nokia 2.3. Twee dagen zou het toestel zeker mee moeten kunnen zonder opgeladen te worden, ervanuitgaand dat je niet constant Netflix aan het streamen bent.

Het allergrootste pluspunt van de Nokia 2.3 hebben we eerder al aangestipt. Voor een relatief laag bedrag haal je de Nokia 2.3 al in huis. Voor die prijs krijg je heus nog best wat smartphone. Tussen de aardige specificaties valt verder vooral Android One op. Smartphones die onderdeel uitmaken van het Android One-programma krijgen minimaal drie jaar beveiligingsupdates en twee grote updates van het besturingssysteem. Nokia heeft al bewezen deze belofte kracht bij te zetten.

Minpunten van de Nokia 2.3

Die geweldige prijs komt uiteraard niet zomaar tot stand. De camera van de Nokia 2.3 is niet heel verkeerd maar de processor zou ietsje vlotter mogen. De meeste apps en spelletjes zullen het prima doen op de Nokia 2.3, maar zwaardere spelletjes zullen er waarschijnlijk voor zorgen dat het toestel warm wordt en af en toe stottert. Dat is afhankelijk van de applicaties en dat staat ook niet vast, maar de kans is wel groter dat je niet op volle snelheid kunt gamen.

Nokia 2.3 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia 2.3 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 2.3

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden