Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 113

Ontdek hier alles over de Nokia 113: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Nokia 113 accessoires.

Informatie over de Nokia 113

De Nokia 113 is een erg goedkoop toestel, waar je toch mee kunt internetten. De telefoon is gelinkt aan je sociale media zodat je altijd in contact met je vriendenkring bent. Verder kan dit mobieltje foto's en video's maken, heeft het Bluetooth en een uitbreidbaar geheugen tot wel 32GB.

Voor wie is de Nokia 113?

De Nokia 113 is familie van de Nokia 111, en ze verschillen nauwelijks van elkaar. Het verschil zit hem vooral in de batterij, de accu van dit toestel is net wat groter dan die van de Nokia 111. Het is een toestel voor mensen die liever niet te veel geld uitgeven aan een mobieltje maar toch wel wat leuke dingen op hun toestel willen hebben, behalve het normale bellen en sms'en.Het is een ideaal toestel voor beginners op het gebied van mobiel internet.

Pluspunten van de Nokia 113

Het grote pluspunt aan dit toestel is het prijskaartje. Je vindt niet gauw een goedkoper toestel, en zeker niet met specificaties zoals er op dit toestel zitten. Want ondanks de lage prijs heeft Nokia dit toestel met een aantal leuke dingen uitgerust. Daarbij is het toestel zo goedkoop, dat je hem vrijwel altijd gratis zal krijgen wanneer je een abonnement afsluit.

Het toestel heeft een hoop leuke eigenschappen. Zo kun je foto's en video's maken, en die vervolgens draadloos naar bijvoorbeeld je computer, of naar een andere telefoon sturen via Bluetooth. Tevens kun je het interne geheugen uitbreiden tot wel 32GB, zo kun je al je favoriete muziek op dit toestel zetten. Die muziek kan je vervolgens afspelen via de ingebouwde muziekspeler. Dit kan via de speaker, of via je oordopjes.

Minpunten van de Nokia 113

Dit toestel heeft niet zoveel minpunten. Er ontbreken uiteraard een hoop dingen aan dit mobieltje als je hem vergelijkt met smartphones uit hogere martksegmenten. Het enige jammere is misschien dat er geen touchscreen op dit toestel zit.

Belangrijkste kenmerken:

  • Enorm goedkoop
  • Direct gelinkt met je sociale media
  • Uitbreidbaar geheugen tot 32GB
  • Camera voor het maken van foto's en video's

Nokia 113 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Nokia 113 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 113

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden