Vergelijk 3.064.782 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 112

Ontdek hier alles over de Nokia 112: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia 112 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia 112

De Nokia 112 is een enorm goedkoop dual-sim toestel. Het toestel zet in op het alsmaar populairder wordende mobiele internet. Met dit toestel kun je gemakkelijk op je Twitter en Facebook, en ook je e-mail wordt ondersteund. Dankzij de dual-sim kun je eenvoudig wisselen tussen je simkaarten, waardoor je bijvoorbeeld werk en privé gemakkelijk gescheiden kunt houden. Daarnaast kun je ook foto's maken en beschikt het toestel over Bluetooth.

Voor wie is de Nokia 112?

Nokia 112

De Nokia 112 is de grote broer van de Nokia 110. Hoewel ze erg op elkaar lijken heeft dit toestel een betere batterij, en is het design anders. De Nokia 112 is een telefoon voor mensen die maar weinig geld over hebben voor een mobieltje, maar toch mobiel willen internetten. Vanwege de lage prijs en het simpele gebruik is de Nokia 112 een prima toestel om uit te testen of je geïnteresseerd bent in het gebruik van mobiel internet.

Pluspunten van de Nokia 112

Het grote voordeel van deze telefoon is de extreem lage prijs. Je hebt het toestel vrijwel altijd gratis bij een abonnement, en ook los hoef je er relatief heel weinig geld voor neer te leggen. En toch krijg je best een hoop goede specificaties bij dit toestel.

De Nokia 112 heeft namelijk een VGA-camera, waarmee je foto's en video's kunt maken. Ook heeft het toestel een muziekspeler waarmee je je favoriete muziek kunt afspelen. Het geheugen kun je uitbreiden door middel van een Micro-SD kaartje, tot wel 32GB. 

Minpunten van de Nokia 112

Grote minpunten zitten er niet aan dit toestel. Er mist een hoop aan de Nokia 112 als je hem vergelijkt met toestellen uit hogere marktsegmenten, maar gezien de prijs die je voor dit toestel moet betalen krijg je er veel voor terug. De camera zal geen hele mooie foto's schieten, en het browsen zal ook niet geheel soepel lopen, maar het feit dat er al een camera op dit toestel zit zorgt ervoor dat je hier geen minpunt van kan maken.

Belangrijkste kenmerken:

  • Extreem lage prijs
  • Dual-sim
  • Direct gelinkt met je social media
  • Uitbreidbaar geheugen tot 32GB

Nokia 112 reviews

Onze bezoekers geven de Nokia 112 een gemiddelde beoordeling van 4.
Bekijk Nokia 112 reviews of schrijf zelf een review.

(september 2015)

Pluspunten:

Lekker licht en simpel toestel wat doet wat het moet doen: Bellen en gebeld worden. De dualsim ondersteuning werkt beter dan verwacht.

Minpunten:

De opgegeven standbytijd wordt bij lange na niet gehaald. We bezitten 2 van deze Telefoons (gelijktijdig aangeschaft) De standby tijd is net 7 x 24 uur; dus totaal afwijkend van de specificatie.

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 112

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden