Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 111

Ontdek hier alles over de Nokia 111: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Nokia 111 komt niet naar Nederland. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia 111

De Nokia 111 is een ultragoedkoop toestel, waarmee je toch kunt internetten. De telefoon is gelinkt aan je sociale media zodat je altijd in contact met je vriendenkring bent. Verder kan de 111 foto's en video's maken, heeft het Bluetooth en een uitbreidbaar geheugen tot wel 32GB.

Voor wie is de Nokia 111?

De Nokia 111 is familie van de Nokia 113, en verschillen nauwelijks van elkaar. Het verschil zit hem vooral in de batterij, want de accu van de 113 is ietsje groter dan die van de 111. Verder verschillen ze ook iets in design. De Nokia 111 is een toestel voor mensen die heel weinig geld willen betalen voor een mobieltje, maar toch wel geïnteresseerd zijn in mobiel internet. Je bent direct gelinkt met je sociale media, en het browsen is erg gemakkelijk gemaakt.

Nokia 111

Pluspunten van de Nokia 111

Het grote pluspunt aan dit toestel is het prijskaartje. Je vindt niet gauw een goedkoper toestel, en zeker niet met zulke specificaties. Want ondanks de lage prijs heeft Nokia dit toestel met een aantal leuke dingen uitgerust. Daarbij is het toestel zo goedkoop, dat je hem vrijwel altijd gratis zal krijgen wanneer je een abonnement afsluit.

Het toestel heeft een hoop leuke eigenschappen. Zo kun je foto's en video's maken, en die vervolgens draadloos naar bijvoorbeeld je computer, of naar een andere telefoon sturen via Bluetooth. Tevens kun je het interne geheugen uitbreiden tot wel 32GB, zo kun je al je favoriete muziek op dit toestel zetten. Die muziek kan je vervolgens afspelen via de ingebouwde muziekspeler. Dit kan via de speaker, of via je oordopjes.

Minpunten van de Nokia 111

Grote minpunten zitten er niet aan dit toestel. Er mist een hoop aan de Nokia 111 als je hem vergelijkt met toestellen uit hogere marktsegmenten, maar gezien de prijs die je voor dit toestel moet betalen krijg je er veel voor terug. De camera zal geen hele mooie foto's schieten, en het browsen zal ook niet geheel soepel lopen. Dit zijn echter argumenten die terecht zouden zijn geweest bij een dure smartphone. Voor zo'n goedkoop toestel zijn dit prima specificaties.

Belangrijkste kenmerken:

  • Enorm goedkoop
  • Direct gelinkt met je sociale media
  • Uitbreidbaar geheugen tot 32GB
  • Camera voor het maken van foto's en video's

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 111

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden