Vergelijk 2.987.877 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 110

Ontdek hier alles over de Nokia 110 ((2013)): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Nokia 110

De Nokia 110 is een extreem goedkoop dual-sim toestel dat is bedoeld om meer mensen met het internet te verbinden. Dankzij de dual-sim kun je nu gemakkelijk tussen twee simkaarten switchen. Zo hou je werk en privé eenvoudig gescheiden. De telefoon is gelinkt met je sociale media, zodat je gemakkelijk op Twitter en Facebook kunt. Foto's maken doe je met de VGA-camera, en ook e-mail wordt door dit toestel ondersteund.

Voor wie is de Nokia 110?

De Nokia 110 is het kleine broertje van de Nokia 112. De (kleine) verschillen zitten hem in de batterij en het design. De NokiaNokia 110 110 is een telefoon voor mensen die graag een mobieltje met internet willen uitproberen, of gewoon niet zoveel geld aan een toestel uit willen geven. Toch kun je nog best een hoop met dit toestel. Zo kun je internetten, foto's maken en uiteraard bellen en sms'en.

Pluspunten van de Nokia 110

Het grote pluspunt aan dit toestel is de prijs. Er zijn maar weinig toestellen die goedkoper zijn dan de Nokia 110, en al helemaal met deze eigenschappen. Daarbij zul je dit toestel bij vrijwel alle abonnementen gratis krijgen.

Toch speelt dit goedkope toestel in op de alsmaar populairder wordende social media. Je kunt direct vanuit je home screen naar je Twitter of Facebook gaan, om zo op de hoogte te blijven van alle activiteiten van je vrienden. 

Minpunten van de Nokia 110

Omdat dit toestel zich kenmerkt door de enorm lage prijs zul je veel dingen voor lief moeten nemen. Je hebt weliswaar een camera, maar die zal niet al te beste foto's schieten. Tevens zal browsen op het internet zeker niet zijn zoals je dat op de computer doet, en ook niet met vergelijkbare snelheid. Hoewel deze informatie in eerste instantie wel heel negatief klinkt, is het niet zo raar gezien de prijs die je voor dit toestel betaalt. 

Belangrijkste kenmerken:

  • Extreem lage prijs
  • Gelinkt aan je social media
  • Dual-sim

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 110

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden