Vergelijk 1.999.676 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 100

Ontdek hier alles over de Nokia 100: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(6 reviews )
De Nokia 100 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Nokia 100

De Nokia 100 is de goedkoopste telefoon die Nokia ooit heeft gemaakt. Die lage prijs betekent echter niet dat dit een nutteloos toestel is, integendeel: bellen en SMSen gaat probleemloos, en er zijn zelfs nog enkele extra functies ingebouwd. Zo beschikt de Nokia 100 over zowel een FM-radio als een zaklamp-functie. De batterij gaat ruim 7 uur mee bij actief gebruik, en op standby zelfs een dag of 35. Het toestel is verkrijgbaar in het blauw, rood, roze, blauw en zwart.

Nokia 100 reviews

Onze bezoekers geven de Nokia 100 een gemiddelde beoordeling van 7,8.
Bekijk Nokia 100 reviews of schrijf zelf een review.

(augustus 2018)

Pluspunten:

Dit is een handig toestelletje voor wie enkel wil bellen en sms'en. Het ligt goed in de hand en heeft losse toetsen, wat ik erg fijn werken vind. De batterij gaat wel een week mee, super! Ik gebruik mijn mobieltje ook als wekker, als kookwekker en om herinneringen op te slaan. Ook de zaklamp functioneert goed.

Minpunten:

Het toetsenbord is waardeloos! Ik had mijn toestel nog maar een paar dagen in gebruik en de zwarte verf ging er al af! Daar ik echter veel moeite had gedaan om in een onlinewinkel een blauw toestel te vinden (ik wou absoluut geen zwart) en daar ik wist dat dit model uit productie ging, heb ik het maar gehouden. Ook de achterklep zit er te los op; wanneer je het toestel uit je handen laat vallen komt de klep los. En de prijs vond ik te hoog; ik heb 40 à 45 euro betaald, best veel voor zo'n simpel toestelletje met zulke slechte toetsen. 20 euro was meer dan genoeg geweest.
(september 2017)

Pluspunten:

Goede telefoon 5 jaar geleden gekocht. Hij was toen E 17,50 . Vreemd dat hij nu zo veel keer duurder is.

Minpunten:

Het klepje van de batterij gaat vrij snel los. Op gelost met een plakbandje. Voor de rest ben ik er tevreden mee. Groet , Snoepje

Telefoons vergelijkbaar met de Nokia 100

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden