Vergelijk 2.680.207 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Wilder

Ontdek hier alles over de Motorola Wilder (EX130): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Motorola Wilder is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Motorola Wilder

De Motorola Wilder is een telefoon van het ruige soort. Het toestel is bestand tegen stof en water en is zo dus ideaal voor mensen die in (voor een telefoon) extreme omstandigheden werken. De Motorola Wilder heeft een touchscreen, maar verder zijn de eigenschappen vrij beperkt. Dat is gelukkig ook aan de prijs terug te zien.

Motorola WilderStof- en waterbestendig

Bouwvakkers en avonturiers opgelet! De Motorola Wilder kan tegen stof en tegen water, dus je kan het toestel zonder problemen mee op pad nemen. Voorzichtigheid is vooral niet geboden. De Motorola Wilder is daarbij een van de weinige 'rugged smartphones' met een touchscreen. Het touchscreen is dan wel niet van de allerhoogste kwaliteit, het is toch een fijne bijkomstigheid.

Eigenschappen

Behalve stevigheid heeft de Motorola Wilder een paar interessante eigenschappen. Zo kun je via GPRS altijd en overal het internet op, al is deze verbinding niet supersnel. Handig is ook dat er standaard zaken als Facebook op de telefoon zijn geïnstalleerd. De Wilder beschikt daarnaast over een 2 megapixel camera waarmee je foto's en video's kan maken en voor de muzikale noot is er een mp3-speler en FM-radio. Met een SD-kaart kun je ervoor zorgen dat je genoeg opslagruimte (tot 32 GB) voor al je bestanden hebt.

De Motorola Wilder in drie woorden: stevig, goedkoop, divers. Een meer dan uitstekende keuze.

 

Motorola Wilder reviews

Onze bezoekers geven de Motorola Wilder een gemiddelde beoordeling van 9.
Bekijk Motorola Wilder reviews of schrijf zelf een review.

(maart 2013)

Pluspunten:

hij is compact

Minpunten:

te groot

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Wilder

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden